new in: macramé bracelet

I sidste uge var jeg til et hyggeligt Pandora-arrangement i Illum. Og ikke nok med at vi var så heldige at blive trakteret med hr. Strangas udsøgte makroner, så fik vi sørme også lov at vælge et armbånd at få med hjem. Jeg valgte selvfølgelig et af macramé-armbåndene, som jeg allerede sukkede over sidste gang, og hertil et enkelt led, der passer til min stil (og ur). Bestemt ikke det dyreste valg, men så afgjort det der var mest mig :) Armbåndet har hængt på mit håndled siden, enten solo sammen med uret som her eller sammen med masser af andre armbånd til et ordentligt ‘arm-party’ :)

(Visited 242 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hvor fint! Kan godt lide det lidt rå og knap så femine udtryk. Ville gerne gå mere med armbånd, men det er som om det aldrig er blevet en del af min daglige rutine :)

 2. Sikke et fint armbånd! Jeg er også selv mest til de lidt enklere smykker, som man kan bruge sammen med det meste :)

  Fortsæt det gode arbejde! :D

 3. Supergodt valg!!
  Jeg har aldrig været så meget til Pandora fordi jeg forbinder dem med deres charm bracelets, men det der macramé er virkelig fint!

 4. Hej Emily :-)
  Jeg har nu i flere måneder sukket over dit ur. Så nu forhører jeg mig; hvor er det fra?
  Knus og kram
  Josefine