new in: sparkly minty socks

Jeg er stadig fan af ‘sok-i-sandal’-moden. På denne måde altså. Måske ikke lige tennisokker i jesussandaler… Jeg holder i det hele taget meget af fine strømper, der kan pifte sandaler eller støvletter op eller give lidt nyt liv til gamle sko. Jeg har efterhånden en ganske stor samling af delikate strømper i alskens farver. Synes det er nysseligt hvadenten man for alvor flasher dem som her eller de bare lige kan anes mellem buksebenet og skoen. Disse er fra Custommade og koster 129 kr.

(Visited 563 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Uh, jeg elsker altså også bare når man lige kan se et snært af en fin strømpe mellem bukser og sko – eller bedre, i sandaler eller med nederdel/shorts, så sokkerne rigtig vises frem. Jeg har i hvert fald en tendens til at gå lidt amok med at vise hvide, søde strømper frem i mine outfits :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

 2. Dem havde jeg også kig på i lørdags, men til min store fortrydelse var de ikke tilbage i str. 39-41! Havde endda lige købt trøje i matchende nuance – men måske det er overkill?

 3. Det ser så fint ud. Kommer til at tænke Mulberry hver gang jeg ser det, men det er absolut kun positivt :-)
  Jeg elsker strømperne, men jeg elsker skoene endnu mere, hvor er de fra?

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

 4. Hvor ser det altså bare fint og girly ud. Det er simpelthen en skøn detalje med glimmersokker. Jeg burde snart købe nogle strømper, som er lidt mere fine at se på end de sportssokker, jeg stjæler fra min kæreste. Hehe.

  /Stine

 5. Er lidt glad for, at du lige ændrede din kærlighedserklæring til strømper i sandaler til ikke at omfatte tennissokker i praktisk sandal;-) Bare ikke helt det samme…