dancing in the rain

For en måneds tid siden var jeg forbi Ilse Jacobsens showroom til kaffe og lækre kager og et kig på deres nye ‘regn-kollektion’. Ilse Jacobsen er i særdeleshed kendt for de smarte snøregummistøvler, der – hvis jeg skal være helt ærlig – nok er lidt mere min mor end mig. Men nu har de lanceret en ny slags røjsere, der leder mine tanker over på Pradas creepers med farvet sål fra sidste år og dem er jeg fan af! Mine trofaste Hunters er blevet stjålet (er ret uheldig på det punkt) og mine næste gummistøvler skal være et par af dem fra Ilse Jacobsen med blå sål. I det hele taget er jeg vild med alle de blå ting i den nye kollektion. Frilufts-Emily vil også gerne have løbejakken og Festival-Emily og Cykel-Emily vil gerne have det super praktiske regnslag, der kan pakkes sammen til en lille taske.

Og når jeg nu alligevel var der, kunne jeg jo også lige så godt kigge lidt på de fine sager ovenfor, der er en del af efterårskollektionen. Så det kommer altså først i butikkerne en gang efter sommeren. Synes godt nok der var mange flotte sko og støvler iblandt og var imponeret over både design og kvalitet. At sidstnævnte føltes/synedes bedre var der intet mærkeligt i, idet de nu bliver produceret i Europa i stedet for Østen. Fedt at se et dansk mærke, der virkelig gør sig umage og stadig har priser hvor alle kan være med :)

(Visited 677 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg har en regnjakke fra Ilse Jacobsen, som min mor faktisk havde først, haha.. Men den er simpelthen bare så god – også til hundeluftning :) Dog har jeg valgt et par hunter gummistøvler med neon grønne såler :D går og venter spændt på postmanden :)

  1. Uh, de lyder også flotte!!! Og jeg burde faktisk virkelig have en regnfrakke til hundeluftning, så måske jeg ikke skal være så kæphøj mht at det er moragtigt ;)

  1. Sejt, tak. Er dog så forelsket i de her at de skal være mine næste, men er sikker på at der er andre, der vil være glade for tippet :)

 2. Wauw. Jeg er vist forelsket. Super-flotte sko.

  Forøvrigt afholder jeg en give away, hvor jeg udlodder smykker fra den danske webshop smykker-online, nu hvor vi taler om danske mærker ;)

 3. Jeg vil bare lige sige tak for sådan en fed blog. Du er meget inspirerende på sådan en dejlig måde ;-)

  Emily <3

 4. Ja det kunne jo ikke være mere aktuelt! Kunne have brugt det hele både igår aftes og her til morgen, det styrter jo ned!
  Fine gummistøvler og dejlige sko…

  1. Håber, men er endnu ikke helt sikker. Har et speciale, der skal afleveres lige deromkring nemlig… :(

 5. Jeg arbejder i summerbird-forretningen lige ved siden af og kommer en del forbi deres showroom.. Er helt vild med de nye gummirøjsere! Meget mere moderne, helt sikkert.. Og nemlig meget mere “mig” end “min mor” :)

 6. Så lige i Magasin at der også var Hunter støvler med farverige såler – hvis man er mere til Hunter :-)