new in: leo shoes + konkurrence

Sponsoreret indlæg Jeg har været så heldig at få disse lækre ruskindssko med leomønster foræret af NotABrand. Så er jeg ellers klar parat til forår og glæder mig til både at bruge dem i en omgang mønster-miks-bonanza (er vild med striber og leo) og til et mere nedtonet Parisian-/Rock Chic-look med sorte skinny jeans, forvasket mørkegrå tee, læderjakke og pilotbriller. Leo-futterne er fra Shoe the Bear, som jeg ikke kendte i forvejen, men som laver masser af super flotte sko, er især vild med modellerne Hong Kong Low (som leo’erne er) og Louise, ville gerne have dem begge i alle farverne. Men nu til det vigtige: Jeg må udlodde et gavekort på 500 kr. til NotABrand til én af jer :) For at deltage skal I blot:

Held og lykke allesammen!!]]>

(Visited 359 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

313 Kommentarer

 1. Uhhh, de er da lækre de sko! :) Dem gad jeg godt vinde, de ville passe perfekt til min garderobe! Jeg ville ligesom dig Emily bruge dem med skinny jeans og en læderjakke :D

 2. Hvor er skoene bare fine! Håber at jeg bliver den heldige vinder, så jeg kan købe et par ;o)

 3. Jeg kender ingen der er så uheldig med fødder og tæer som jeg. For to år siden forstuede jeg min ankel, så langt så godt. For et halvt år siden – lige da jeg var ankommet til DC, USA, og skulle ud og vandre en masse frem og tilbage til skole, forstuede jeg min storetå. Dette satte gang i en masse ondt i min gamle skade i min ankel og gav en masse bøvl. Derudover har jeg nogle tæer der ligesom vokser ind over hinanden så jeg går og træder på mine tæer. Jeg er dum til sko og har altid gået til sko – nu er jeg i gang med at udskifte garderoben med nye kvalitetssko. Derfor kunne jeg godt fortjene at vinde et gavekort så jeg kan få lidt hjælp til en vej med bedre fødder. Bare lidt. :)

 4. Ej nogle lækre sko. Helt sikkert er mærke som er værd at holde øje med fremover :)

 5. Lyder lækkert! Kunne godt bruge et par sommersko, nu når sommeren kommer snart (forhåbentligt!!)

 6. yes, yes, yes! De dér sko må meget, meget gerne komme og bo hos mig! Pretty please! ;-)

 7. Hvor er de fine.. sådan nogle kunne jeg godt bruge.. og der er jo altid plads til nye sko.. ;)

 8. Super fede sko! Og rigtig god og spændende blog! Tak for alle de gode tips og opskrifter!:)

 9. Wooww de er cool, sådan nogle ville jeg gerne købe hvis jeg vinder et gavekort, har straks ‘liked’ på FB

 10. Flotte, flotte sko – de ville være perfekte til sommerens lange solskinsdage. Håber meget jeg vinder!

 11. Ulala…. De er flotte. Tillykke med dem :-) Måske bliver jeg ligeså heldig!? Krydse krydse…

 12. Mangler virkeligt et par behagelige, pæne sko til både hverdag og fest – det kunne være lækkert! :)

 13. Åh! Jeg mangler desperat et par hverdagssko! Så denne konkurrence er amazing!

 14. Puha, det er en gave der ville passe mit budget og mit blødende skohjerte :-) måske jeg har heldet med mig

 15. Fine sko :) Men kan ikke “like” at man ikke kan deltage i konkurrencer udenom facebook, så hvis man ikke har en profil kan man ikke være med :/

 16. Jeg har et par sko fra Shoe the Bear, som jeg uden tvivl er et af mine yndlingspar! Endnu et par ville ikke skade på min skohylde.

 17. Ekspedienten i en skobutik sagde for nyligt til mig, at sådan en pige som mig var tydeligt selvsikker og bevidst om hendes tøjstil og personlighed, men at hele looket total faldt til jorden pga, mine nedslidte sko! Og ja! Jeg får aldrig købt nye sko, så jeg har brug for de lækre sko så jeg kan gå foråret i møde – lækker og gennemført! Haps

 18. Hvor er dine nye sko dog FLOTTE! Åhh det kunne være dejligt med et gavekort så jeg kunne få udskiftet de gamle slidte convers med noget nyt og sjovt!;)

 19. Ej, det vil jeg virkelig gerne vinde!!!! De har så mange lækre ting fra NotABrand;-)

 20. Super fede sko! Har kun et par converse til sommeren, så det ville være skønt med lidt sko-penge:-)

 21. uuuhhaa.. ville være superlækkert at gå sommeren i møde med nogen lækre accessories. :)

 22. Jeg har fået øjnene op for NotABrand her på det sidste, og det er da et super fedt koncept! Må helt klart holde mere øje med hjemmesiden :)

 23. Uhh, de ville bare gøre sig SÅ godt til cropped jeans og en blonde top. Mine fingre er krydset, for jeg tror da nok disse ville være forårest og sommerens hit hos mig :)

 24. Sweet! Vil style dem til mine nye fede mørkeblå/turkis briller og springe ud i foråret:-)

 25. Uh, hvor er de fine!! Jeg drømmer om et par nye ballerinaer at gå sommeren i møde i :)

 26. Jaaa, vil også gerne vinde :-) Især fordi jeg er så utroligt fattig… og snart skal min kæreste studere i udlandet, så jeg bliver nok ked af det og har brug for lidt pynt i hverdagen :-(

 27. Tror de ville få mine fødder til at se dejligt små ud – men selvom jeg normalt ikke hælder så meget til leopardmønster, så er der bare et eller andet ved de sko som jeg virkelig godt kan lide! :-)

 28. Hvor er dine sko fine :) og hvor er der vildt mange lækre ting på notabrands hjemmeside! Krydser fingre, det ville være sindssygt lækkert!

 29. Nøj hvor er de fine. Dem ville mine fusser da helt sikkert gerne gå sommeren i møde i :-)

 30. Du har altså bare de bedste konkurrencer Emily! Not A Brand har SÅ mange fine (og dyre) ting, så et tilskud er virkelig ønsket ;-)

 31. Hvor er de fine! Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder og dermed kunne investere i disse flotte leo sko :-)

 32. De små piger i mit liv – mine veninders børn og mine niecer – kigger på mine ting og mig og siger: Du kan godt li’ leopard – eller: Det er det samme mønster du har på dér og dér. Jeg ville meget gerne have et par dejlige leopardsko med gummisål til en sort tunikakjole og superkulørt armbånd eller røde jeans og stribebluse. Jeg vil spare op til de her, men håber at vinde gavekortet som solidt supplement. Dog, Emily, er der god plads til (brede) fødder hen over skoen? Tak :)

 33. Sikke nogle fine sko – ville lige som dig MEGET gerne eje alle parene af Hong Kong Low modellen – så et gavekort ville være en hjælp til at starte samlingen :)

 34. Woop woop, nogle fine sko! :) Jeg har liked – krydser fingre og drømmer om et par sorte sko fra NotAbrand! :)

 35. Mega fede sko! Mine elskede, blomstrede sko er lige gået i stykker, så jeg krydser fingre for, jeg vinder :)

 36. Sikke dog en lækker konkurrence – og tak for inspirationen. Det er nogle lækre futter, som jeg også sagtens kunne se blive luftet sammen med et struttende skørt. Jeg deltager meget gerne i konkurrencen. Hav en dejlig forårsdag!

 37. Notabrand har fine ting – så jeg krydser fingre for at gavekortet kommer forbi min vej…

 38. Håber ikke konkurrencen er ovre ? Vil nemlig meget gerne have lidt forårsfriskhed i garderoben…

 39. Åh, hvor jeg elsker dyreprint! Jeg håber virkelig, jeg ikke er for sent ude til at være med i konkurrencen!

 40. Hvor er de smukke dem du har anskaffet dig! Jeg kunne skisme også godt tænke mig et par nye sko! :)