new in: leo shoes + konkurrence

Sponsoreret indlæg Jeg har været så heldig at få disse lækre ruskindssko med leomønster foræret af NotABrand. Så er jeg ellers klar parat til forår og glæder mig til både at bruge dem i en omgang mønster-miks-bonanza (er vild med striber og leo) og til et mere nedtonet Parisian-/Rock Chic-look med sorte skinny jeans, forvasket mørkegrå tee, læderjakke og pilotbriller. Leo-futterne er fra Shoe the Bear, som jeg ikke kendte i forvejen, men som laver masser af super flotte sko, er især vild med modellerne Hong Kong Low (som leo’erne er) og Louise, ville gerne have dem begge i alle farverne. Men nu til det vigtige: Jeg må udlodde et gavekort på 500 kr. til NotABrand til én af jer :) For at deltage skal I blot:

Held og lykke allesammen!!]]>

(Visited 318 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

313 Kommentarer

 1. Uhhh, de er da lækre de sko! :) Dem gad jeg godt vinde, de ville passe perfekt til min garderobe! Jeg ville ligesom dig Emily bruge dem med skinny jeans og en læderjakke :D

 2. < ![CDATA[Hvis jeg vinder gavekortet, tror jeg, at jeg vil vælge disse skønno sko: http://www.notabrand.com/shop/women-(1)/louise-grey-suede-w.aspx]]>

 3. Hvor er skoene bare fine! Håber at jeg bliver den heldige vinder, så jeg kan købe et par ;o)

 4. < ![CDATA[Ihhh, hvor lækkert! Det kunne jeg godt bruge! Så kunne der komme noget nyt lækkert forårstøj hjem i garderoben :-)]]>

 5. Jeg kender ingen der er så uheldig med fødder og tæer som jeg. For to år siden forstuede jeg min ankel, så langt så godt. For et halvt år siden – lige da jeg var ankommet til DC, USA, og skulle ud og vandre en masse frem og tilbage til skole, forstuede jeg min storetå. Dette satte gang i en masse ondt i min gamle skade i min ankel og gav en masse bøvl. Derudover har jeg nogle tæer der ligesom vokser ind over hinanden så jeg går og træder på mine tæer. Jeg er dum til sko og har altid gået til sko – nu er jeg i gang med at udskifte garderoben med nye kvalitetssko. Derfor kunne jeg godt fortjene at vinde et gavekort så jeg kan få lidt hjælp til en vej med bedre fødder. Bare lidt. :)

 6. Lyder lækkert! Kunne godt bruge et par sommersko, nu når sommeren kommer snart (forhåbentligt!!)

 7. < ![CDATA[Ej, er vild med Shoe The Bear :D Og de der leo-futter, er bestemt også fine - fine til foråret :) Frida]]>

 8. < ![CDATA[Ej hvor fedt, kunne virkelig godt bruge et sådan gavekort! (-: - Krydser fingre!]]>

 9. < ![CDATA[Virkelig fine sko her til foråret, sådan et par ville jeg bestemt ikke have noget i mod at vinde :) Et mærke der hellere må tjekkes lidt mere ud !]]>

 10. Hvor er de fine.. sådan nogle kunne jeg godt bruge.. og der er jo altid plads til nye sko.. ;)

 11. Wooww de er cool, sådan nogle ville jeg gerne købe hvis jeg vinder et gavekort, har straks ‘liked’ på FB

 12. Flotte, flotte sko – de ville være perfekte til sommerens lange solskinsdage. Håber meget jeg vinder!

 13. Ulala…. De er flotte. Tillykke med dem :-) Måske bliver jeg ligeså heldig!? Krydse krydse…

 14. < ![CDATA[Wauuw, ualmindelig lækre sko!! Dem gad jeg så sandelig også godt eje!! Er vild med NotABrand og er allerede med på deres side på FB!! Nu krydses der såmænd bare fingre..Hep hey!!;O)]]>

 15. Mangler virkeligt et par behagelige, pæne sko til både hverdag og fest – det kunne være lækkert! :)

 16. Puha, det er en gave der ville passe mit budget og mit blødende skohjerte :-) måske jeg har heldet med mig

 17. < ![CDATA[Har liket Notabrand's fanpage - de har godt nok nogle fede ting! P.S. det er virkelig nogle fine sko du har fået fingrene/ fødderne i :-)]]>

 18. Fine sko :) Men kan ikke “like” at man ikke kan deltage i konkurrencer udenom facebook, så hvis man ikke har en profil kan man ikke være med :/

 19. < ![CDATA[Hej Emily Jeg har en lille krise over at jeg fylder 30 år om 1 1/2 måned - lidt selvforkælelse fra NotABrand ville virkelig gøre godt her! :-)]]>

 20. Jeg har et par sko fra Shoe the Bear, som jeg uden tvivl er et af mine yndlingspar! Endnu et par ville ikke skade på min skohylde.

 21. Ekspedienten i en skobutik sagde for nyligt til mig, at sådan en pige som mig var tydeligt selvsikker og bevidst om hendes tøjstil og personlighed, men at hele looket total faldt til jorden pga, mine nedslidte sko! Og ja! Jeg får aldrig købt nye sko, så jeg har brug for de lækre sko så jeg kan gå foråret i møde – lækker og gennemført! Haps

 22. Hvor er dine nye sko dog FLOTTE! Åhh det kunne være dejligt med et gavekort så jeg kunne få udskiftet de gamle slidte convers med noget nyt og sjovt!;)

 23. < ![CDATA[Mmm, jeg elsker som alle andre piger sko. Måske er det fordi at lige meget om man føler sig tyk og oppustet, og intet tøj sidder som det skal, så kan man altid købe sko, da man dog sjældent kan have en dårlig sko dag eller føle sig tyk i et par sneaks. Flere sko tak! :)]]>

 24. < ![CDATA[Rigtig fed konkurrence, og rigtig flotte sko.. Der er nogle neon tasker fra Stella Rittwagen og så lige de havde den på Notabrand, hvis jeg vandt gavekortet skulle jeg helt klart eje en pink Stella Rittwagen taske... Stod i Køge ved et butiksvindue, og kiggede på sådan en taske i 20 min, som en hund der kigger på grilkyllinger, er helt vild med dem... Ej vil såååå gerne vinde... God søndag]]>

 25. < ![CDATA[Så er siden liket! Det var da nogle vildt lækre sko, du har fået foræret dig der! :-)]]>

 26. < ![CDATA[Hej Emilie! <3 Super fede sko, elsker din blog - det en daglig rutine at tjekke din blog ud. Håber på at vinde denne her gang! :-)]]>

 27. < ![CDATA[Eeeeeej hvor jeg håber jeg vinder! Er allerede 2 uger inde i eksamenslæsnings-perioden (læs stress og intet socialt liv), så iiiiiiih hvor kunne det være fantastisk med et gavekort --> så kunne jeg føle mig heldig og erhverve noget for gavekortet jeg kan iføre mig til mundtlig eksamen med følelsen af at være positiv :) Krydser fingre :D]]>

 28. Jeg har fået øjnene op for NotABrand her på det sidste, og det er da et super fedt koncept! Må helt klart holde mere øje med hjemmesiden :)

 29. Uhh, de ville bare gøre sig SÅ godt til cropped jeans og en blonde top. Mine fingre er krydset, for jeg tror da nok disse ville være forårest og sommerens hit hos mig :)

 30. < ![CDATA[De er da så fine! Jeg tror at jeg ville gå all-in, dyre print fra top til tå! Indover med de fine sko!]]>

 31. < ![CDATA[Waaaaauw, fede sko! - Det kunne være megaaaaaa fedt at vinde gavekortet! Har virkelig brug for sommersko!! Held og lykke, allesammen <3]]>

 32. < ![CDATA[TAK x 45 for at slå mine øjne op for så FED et site!! - eller det bliver et nyt og dyrt bekendtskab! ;-) Jeg skal i hvert fald først og fremmest have fingre i nogle af deres alt for fede - og anderledes smykker! Hvad ellers vil gøre mine sommer outfits perfekte! Fingers crossed og god søndag (det der er tilbage af den) Fra Eva]]>

 33. Jaaa, vil også gerne vinde :-) Især fordi jeg er så utroligt fattig… og snart skal min kæreste studere i udlandet, så jeg bliver nok ked af det og har brug for lidt pynt i hverdagen :-(

 34. Tror de ville få mine fødder til at se dejligt små ud – men selvom jeg normalt ikke hælder så meget til leopardmønster, så er der bare et eller andet ved de sko som jeg virkelig godt kan lide! :-)

 35. Hvor er dine sko fine :) og hvor er der vildt mange lækre ting på notabrands hjemmeside! Krydser fingre, det ville være sindssygt lækkert!

 36. < ![CDATA[Uh, de er fine. Er sikker på at mine fusser vil tage sig aldeles fremragende ud i leo også ;) - Ditte]]>

 37. < ![CDATA[Fed konkurrence! Sikke nogle fine ting de har på hjemmesiden :) Det ville jo bare være så lækkert hvis man vandt!! :)]]>

 38. < ![CDATA[Årh ja tak! Jeg mangler seriøst sko! Som at i at jeg i hvert fald ikke har nok! ;D /Camilla]]>

 39. < ![CDATA[Det er de fineste forårs-sko jeg længe har set! De er vel nok fine og passer godt til din fine stil, hvis du spørger mig! Jeg ville elske (ligesom alle de andre), at vinde dette gavekort (selvom det nok ikke sker, men man kan da håbe). Vil slutte af nu kan se jeg overforbruger parenteserne! Men du skal lige have denne med på vejen: Din blog er så sød og fin - og din hund er der kæreste! Venligste forårs hilsner Emma O ;-)!]]>

 40. < ![CDATA[De fineste forårs-sko! De passer så fint til din stil, hvis du spørger mig! Jeg ville ønske (ligesom alle andre), at vinde denne konkurrence (selvom det nok ikke sker, men man kan jo håbe). Jeg vil til, at slutte af, jeg er begyndt at overforbuge parenteserne. Men du skal da lige have denne med på vejen: Din blog er så sød og fin - og din hund er det kæreste! Venligste forårs hilsner Emma O ;-)]]>

 41. Du har altså bare de bedste konkurrencer Emily! Not A Brand har SÅ mange fine (og dyre) ting, så et tilskud er virkelig ønsket ;-)

 42. Hvor er de fine! Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder og dermed kunne investere i disse flotte leo sko :-)

 43. < ![CDATA[De er så søde de sko! De bringer minder tilbage til et par elskede ballarinaer med leo print jeg havde for 6 år siden, jeg var MEGET glad for dem! (-:]]>

 44. De små piger i mit liv – mine veninders børn og mine niecer – kigger på mine ting og mig og siger: Du kan godt li’ leopard – eller: Det er det samme mønster du har på dér og dér. Jeg ville meget gerne have et par dejlige leopardsko med gummisål til en sort tunikakjole og superkulørt armbånd eller røde jeans og stribebluse. Jeg vil spare op til de her, men håber at vinde gavekortet som solidt supplement. Dog, Emily, er der god plads til (brede) fødder hen over skoen? Tak :)

 45. Sikke nogle fine sko – ville lige som dig MEGET gerne eje alle parene af Hong Kong Low modellen – så et gavekort ville være en hjælp til at starte samlingen :)

 46. Woop woop, nogle fine sko! :) Jeg har liked – krydser fingre og drømmer om et par sorte sko fra NotAbrand! :)

 47. < ![CDATA[De er mega fede! Min mor har faktisk nogle lignende, jeg burde måske låne dem ;-) - Emily du er super sej og jeg elsker at læse din fine blog. Knus Karla karlaalajdi.blogspot.com]]>

 48. < ![CDATA[ShoeTheBear laver de lækreste sko! Jeg havde engang et par cremefarvede sneakers derfra - og så var de i LAK!! Helt perfekte. Psssst... Vil du høre en hemmelighed? www.hemmeligheder.com]]>

 49. Mega fede sko! Mine elskede, blomstrede sko er lige gået i stykker, så jeg krydser fingre for, jeg vinder :)

 50. Sikke dog en lækker konkurrence – og tak for inspirationen. Det er nogle lækre futter, som jeg også sagtens kunne se blive luftet sammen med et struttende skørt. Jeg deltager meget gerne i konkurrencen. Hav en dejlig forårsdag!

 51. Notabrand har fine ting – så jeg krydser fingre for at gavekortet kommer forbi min vej…

 52. Håber ikke konkurrencen er ovre ? Vil nemlig meget gerne have lidt forårsfriskhed i garderoben…

 53. Åh, hvor jeg elsker dyreprint! Jeg håber virkelig, jeg ikke er for sent ude til at være med i konkurrencen!

 54. < ![CDATA[Hej! Ej hvor er de skønne, og flotte de sko! NotABrand er bare et fedt mærke ;) - Jeg har liket, og håber på min chance! ;)]]>