vinder: chokolade compagniet

Tillykke til Anne, der havde skrevet om følgende chokoladeoplevelse:

Min bedste chokoladeoplevelse var, da jeg for et års tid siden var “backstage” hos en lille, lokal chokoladebutik.
Jeg elsker at komme ind i butikken, som har håndlavet chokolade. Når man åbner døren, der ringer som i en gammel købmandsbutik, er det den dejligst duft der møder mig. Man får lyst til at tage en bid af alt. “Frugt” af marcipan – de små fineste jordbær og gulerødder, chokoladestænger, fyldt chokolade, flødeboller. Alle sagerne har små “skønhedsfejl” som bare gør det endnu mere lækkert, da man kan se at hvert stykke er specielt.
Jeg var med til at se, hvordan de lavede chokolade i forbindelse med deres jubilæum og åbent hus. Især var jeg helt vild med deres hjemmelavede “Toffifee” med en suuuuper lækker og blød karamel, nød og chokolade. De havde store kar med flydende chokolade – både lys og mørk. Det gik op for mig, hvilken stor videnskab god chokolade er! Chokolade ER ikke “bare” chokolade. Mh, jeg ELSKER virkelig chokolade. Gad godt sætte tænderne i den Valrhona Carïbe bar!
Og dele den med min søster, som er ligeså vild med chokolade, som jeg :) evt. smelte lidt i noget varm mælk og mødes til varm chokolade.

Anne har fået direkte besked og der er snarest en masse lækker Valrhona-chokolade og lakrids fra Lakritsfabriken på vej til hende :)

Sponsoreret indlæg

(Visited 408 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar