Postkort fra Los Angeles: meeting the stars

YAY! Vi har fået postkort fra Laura i Los Angeles igen! Læs Lauras første postkort til bloggen lige her. Laura nøjes ikke kun med at være business woman, udleve den amerikanske drøm og fremstille fabelagtig is, hun mødes også med stjernerne i englenes by. Eller stjerner, der er på gennemrejse, som i dette tilfælde. Laura har nemlig mødt Ree Drummond aka Pioneer Woman (der har en af mine yndlingsblogs, som den trofaste læser måske husker) til en bogsignering og jeg er MEGET misundelig :)

Nå, nok om mig. Her er hvad Laura skriver:

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg havde meget høje forventninger til celebrity sightings, da vi flyttede til Los Angeles.Selvom jeg inden for de første par måneder havde set et par enkelte D-listere, var jeg faktisk skuffet over, at gaderne ikke vrimlede med kendisser og paparazzier til følge, så min glæde og excitement var ualmindelig stor da vi kort efter åbningsdagen af N’iceCream fik besøg af hobitterne fra Ringene’s Herre!WHAT!? Surrealistisk x 10.000.
De var vildt flinke faktisk og spurgte interesseret til vores smagsvarianter og smagte løs, alt imens jeg prøvede ikke at virke alt for bøvet. Heldigvis var alle glade og tilfredse, og især Frodo virkede særligt interesseret i isen, butikken og historien. Jeg fortalte ham, at jeg var fra ejeren og at jeg kom fra Danmark, og så stak han dælme en begejstret hånd frem og præsenterede sig som Elijah! WHAT!? Surrealistisk x 100.000. Da hobitterne havde sat sig, løb jeg om i baglokalet og dansede en lille glædesdans, mens jeg overvejede, hvor længe jeg kunne vente med at vaske hænder…
Siden da er jeg stødt på kendisser af forskellig rang både i og udenfor butikken, og mine ansatte praler ofte med hvordan David Beckham bare var SÅ lækker, eller om hvordan Meg Ryan komplimenterede deres frisure.
MEN… den sejeste oplevelse havde jeg for en lille måned siden da én af mine ynglingsbloggere; Ree Drummond aka. The Pioneer Woman (anbefalet af Emily, thank you very much!) afholdt en cookbook signing i Los Angeles. Jeg er en fast læser af hendes fantastiske blog, og dybt fascineret af hendes liv som cowgirl (læs: dybt misundelig), så jeg var hurtig til at planlægge en hel fridag for at møde mit idol og få min bog signeret. Da vi (yes, jeg var så streng at trække Christian med…) ankom til boghandleren, hvor eventet skulle afholdes, var der allerede kø rundt om bygningen, men jeg var jo ikke taget helt til den anden ene af byen for at tage tomhændet hjem, og havde i øvrigt tidligere fan-erfaring fra 7.klasse da ”Steve” og ”Andrea” fra ”Beverly Hills 90210” skrev autografer i Cityarkaden, hvor 10.000 teenagere med Harley Davidson leggings og cowboyjakker, skubbede og masede i 6 stive timer, så jeg blev standhaftigt stående. Da mørket var faldet på 4.5 time senere, var jeg endelig forrest i køen med meget ømme fødder og udtværet makeup (so much for dressing up). The Pioneer Woman var sød, imødekommende og spurgte med en tyk midwest accent hvor jeg var fra. Jeg fik på fjoget vis fremstammet, at jeg var fra Danmark, men boede nu i Venice Beach og i øvrigt bare var så glad for at møde hende.
Og så var det slut. Med ét var mit moment ovre og en ny fan kastede sig om halsen på den trætte, men smilende Pioneer Woman.
Jeg var et smilende æg hele turen hjem, og er i gang med at udtænke en plan for hvordan jeg: 1. Kan få hende til at blive min nye ven og 2. …så hun kan invitere mig på bondegårdsferie på hendes ranch.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Totalt fedt indlæg på din blog emiliy :) Med mine analytiske briller på kan jeg fortælle det er en blue ocean strategie indefor blogging:) Dvs. normalt er alle blogere placeret ved the read ocean ( dvs. generlt med samme marekdsføring at blogge om dagens” og ha billeder af hist og her :) ) men du formår at være ved blue ocean ( En ny markedsføringens stil af din blog som ingen andre gør,og endda med noget så spændende som en penneven fra USA) FEDT FEDT FEDT :)

 2. Jeg er mere end misundelig på at Laura har mødt Elijah Wood! Fuck, ved slet ikke hvad jeg ville gøre af mig i selv i det øjeblik. Ringenes Herre er og bliver jo en af de bedste film nogensinde! :D

  Desuden er disse indlæg virkelig hyggelig :)

  1. hahaha.
   det var faktisk ret syret, og han er ligeså lille og hobbit-agtig i virkeligheden ;)

 3. Jeg døde lidt da hun skrev at hun har mødt Elijah Wood. Snak lige om et seriøst teenage crush jeg havde på ham da Ringenes Herre filmene var på deres højeste.

  p.s. Jeg ville aldrig ha’ vasket hånden!

 4. Ej, man har ikke lyst til at læse om folk der møder Elijah Wood :(
  Jeg blev helt forelsket i ham da jeg så Forever Young da jeg var 8 år, og ja, er det sgu stadig. Lidt sindsyg har man da lov at være ;)

  Men fedt indlæg. Synes det er så rart med noget andet :)

  1. Har aldrig set Forever Young (burde jeg det?).
   Jeg tror han bor i Venice, for jeg så ham tit før de begyndte at filme The Hobbit, så nu ved du hvor du kan stalke ham..

   1. Den er faktisk rigtig sød. Med Mel Gibson :) Genial er den dog ikke .
    Fedt, så ved jeg hvad jeg skal lave når jeg engang får masser af penge ;)

 5. Haha, går hobitterne fra Ringenes Herre rundt i flok i LA? Det gør mig på en sær måde helt tryg at tænke på!

 6. Haha, går hobitterne fra Ringenes Herre rundt i flok? Det gør mig på en sær måde helt tryg at tænke på!

 7. Hvor er det et skønt indlæg!

  Men er jeg den eneste som er lidt ligeglad med det der Ringenes Herre, og i stedet er mega misundelig over at hun har mødt The Pioneer Woman? I min drømmeverden bor jeg på hendes ranch og spiser hendes mad hele tiden. Og i den drømmeverden kan jeg selvfølgelig ikke tage på, lige meget hvor meget jeg spiser. Naturligvis.

  1. Kunne ikke være mere enig.
   Kan SÅ meget forestille mig verdens bedste rideferie at the Drummond ranch (lidt nørdet at jeg kender hendes efternavn…), med mad og heste og hunde og mad…. suk.

 8. Hahaha, elsker alt ved dette indlæg. Især at Elijah Wood bare er “Frodo” – det er jo ikke, fordi han nogensinde har spillet med i andet. ;)

  1. Han ER jo Frodo. Bedste casting ever. Ligsom Harry Potter jo for altid vil være Harry Potter… ;)

 9. Er som så mange andre dybt misundelig over mødet med min all-time-fave-star Elijah Wood! Måske man selv skulle flytte til Englenes By? Hvertfald et dejligt indlæg :)
  Hilsen hende der har 25 film stående med Elijah…

  1. Tak for de søde ord.
   Ville ønske mit liv bare var så sødt… (get it ;))
   Tror et snarligt postkort må blive om the less sweet side of moving to LA!?

 10. OMG OMG OMG!!! Jeg er sååå stor fan af de her indlæg, Laura er alt for cool! Og sikken et liv! SÅ fedt! Nu bor jeg selv (midlertidigt, øøøøv) i San Francisco, og det er altså bare et COOL liv! Los Angeles er også alt for cool. Hvem der bare boede der…
  Laura er en kæmpe inspiration for alle os, der har en “American Dream”, så TAK, Emily, for at lægge blog til hendes dejlige oplevelser. :)

  1. Hvor er det bare en sød og fed kommentar! Tusind tak.
   Hvis du når at komme ned til LA før du flytter hjem, må du endelig kigge forbi.

 11. Sikke et skønt indlæg! Er mega begejstret og mega misundelig på Laura!
  PS: Virkelig fin blog – bare så anderledes på den hyggelige og fede måde!

 12. Jeg er SÅ misundelig – ikke på at du har mødt Elijah eller the pioneer, men at du bor i Los Angeles. Så misundelig siger jeg dig! :-))..

  Skald u ikke starte din egen blog? be be :-D