perfect dinner

Håber ikke at overskriften fik jer til at forvente et kulinarisk mirakel. Det var det ikke. Langt fra. Men det var den helt perfekte middag alligevel :)

I weekenden skulle J og jeg se film og hygge lørdag aften. Men da vi skulle finde ud af hvad vi skulle spise stak det lidt i alle retninger. Jeg havde lyst til ‘noget salatagtigt med bær’ og nachos og J havde lyst til ‘lørdagskylling’. Nå ja og så havde vi begge lyst til avocado. Ikke nogen videre ensrettet blanding, men pokker heller af og til skal man måske bare gøre som man lyster også selvom det bliver noget rod. Så vi spiste vores favorit comfort foods, drak cremant (bare lige for at gøre det endnu mere bizart) foran fjernsynet og sluttede af med jordbær, matadormix og guldkarameller. Ikke noget fancy (måske lige med undtagelse af cremant’en), men helt, helt perfekt :)

Sometimes the perfect dinner isn’t the fanciest one around but simply your favorite comfort foods in a pile topped of with sparkling wine :)

(Visited 169 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Kan så godt lide din upolerethed Emily :) Din blog virker så oprigtig og ‘dig’ agtig. Det er virkelig super skønt med sådan en blog.
  God mandag,
  Anne

 2. Ej, det er tarveligt med sådan nogle billeder, Emily! Nu bliver jeg endnu mere lækkersulten :P Både på grund af maden, men i særdeleshed på grund af Matadormixen… Dansk slik, suk…
  Til gengæld bliver jeg virkelig glad for at se, at I drikker crémant de Bourgogne! Det er jo mit hood :D

 3. Hej Emily

  Jeg har kigget lidt rundt i dine KBH-guides, men vil høre, om du måske har nogle gode spisesteder i KBH at anbefale? :-)

 4. Sådan ser det tit ud herhjemme! Det behøver nu heller ikke være et mesterværk af et måltid hver gang man skal spise.

  Skal du egentlig på Dragør-markedet (i weekenden, tror jeg det er), Emily? :)

  1. Hehe nej vel?

   Hmm… det kan godt være, hvis jeg bliver færdig med mine opgaver ;)

 5. Hej Emily,

  For ikke så længe siden bar din blog en reklame for et website, der forhandler (lange) kjoler. Jeg havde flere gange tænkt på at klikke mig ind på siden, men nåede det ikke, før reklamen forsvandt. Kan du hjælpe mig med, hvad websiden hedder? Det ville være dejligt! :)

 6. Kan godt være det ikke var perfekt sammensat, men så længe det var det I havde lyst til, så var det jo helt perfekt for jer :-)
  PS Min kæreste og jeg drikker også crémant til de særeste ting ;-)

 7. Du tager rigtig gode billeder og din redigering er også super.

  Hvilket kamera bruger du og hvilket redigeringsprogram?

  Vh Anne Sofie

 8. Hvor ser det are enormt lækkert ud! Har lige mailet siden til kæresten i håb om at han vil stå for den samme menu i weekenden ;)

 9. Det lyder som en lækker aften.
  Hjemme hos os spiser vi også på samme måde af og til. Man skal ikke altid gå efter de klassiske kombinationer.