all work and no play

Ok folkens, siger lige på snarligt gensyn med en ordentlig sommer-fotostorm.

Jeg kan mærke, at jeg bliver nød til at tage en lille pause fra bloggen. Om det bliver et par dage eller en uges tid ved jeg ikke endnu, men ville lige annoncere det under alle omstændigheder. Sagen er den, at jeg knokler for at blive færdig med en opgave og en praktikrapport, der skal afleveres på mandag, samtidig med at jeg skriver speciale og arbejder og også prøver (med varierende held) at være nogens kæreste, datter, veninde, hundemor, barnebarn osv. og der er bare ikke nok timer i døgnet lige nu. Ja piv piv, hvor har jeg ondt af mig selv ;) Så prøver lige med et lille break fra blog, kommentarer, mail og Facebook (også privat for hold nu op det er en tidsrøver), så jeg ikke bliver helt tosset og så jeg forhåbentlig når i mål.

Og så glæder jeg mig til at være færdig (med opgaver på mandag og speciale om en måneds tid), så jeg kan nyde en lækker dansk sommer, som på billederne ovenfor. Hvis vejret ellers vil det ;)

På snarligt gensyn/-skriv <3

Im so busy (and way behind) with my final exams so I’m going to take a little break from the blog. I’m really looking forward to graduating and a long and lovely summer vacation. See you soon <3

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Øv bøv, men sådan er det jo nogengange :) Jeg har fulgt med helt fra start (på Blogspot) og det har – og er – spændende at se, hvordan din stil udvikler sig :-)

 2. God Slutspurt. Det sidste specialeskrivning er hårdt, men det er så fedt når man er færdig :)

 3. Det skal være dig vel undt! Rigtig god arbejdslyst.
  Vi skal nok være her, når der igen kommer luft i tidsplanen.

 4. Hvor er det bare forståeligt!
  Synes dog det er lidt uhyggeligt, da jeg i nat drømte, at jeg læste et indlæg her på bloggen, hvor du skrev at du ikke længere ville blogge. Jeg blev så trist, da din blog er en af mine yndlings og jeg nærmest har fulgt dig fra start.
  Men ha’ en rigtig god pause:O)
  Klem ida

 5. Åh Emily ved alt for godt hvordan du har det. Dine små finurlige og dejlige indlæg vil dog blive savnet, og jeg glæder mig til at følge med, når du forhåbentlig er kommet helskinnet ud på det anden side :)

 6. Held og lykke med det hele :) Jeg forstår det nu godt, er helt på samme plan. Kan ikke vente til alt er overstået!

 7. Held og lykke Emily :)
  Jeg sidder også selv med eksamenslæsning til imorgendagens sidste eksamen for dette semester, så jeg ser også bare frem til ferie.

  Ha’ en fin dag.
  God grundlovsdag,
  Anne

 8. Heja heja! Rigtig god slutspurt på både det ene og det andet. Specialet bliver altid lidt et røvguitarsprojekt i løbet af processen, men det går over igen.
  Og ja, hvad sker der for facebook, som bare stjæler ens tid. Må lidt ud i det rigtige liv nu.
  Pøj pøj med det hele!

 9. Det lyder rigtig fornuftigt med en lille blogpause Emily, selvom det er ganske hyggeligt at blogge (og være online i det hele taget) så er det en farlig tidsrøver, når man skal koncentrere sig om arbejde, privatliv osv.

  Glæder mig til at du er tilbage på fuld styrke :)

 10. Forstår dig fuldt ud!
  Jeg håber snart du bliver færdig med alt det arbejds-relaterede, så du kan komme ud og nyde det danske sommervejr (det skal nok komme!) og blogge lidt igen :)

  Knus

 11. God arbejdslyst. Glæder mig til du vender tilbage :-)
  Imellemtiden må man jo tage en tur i gamle indlæg og glæde sig over disse.

 12. Glæd dig, glæd dig, glæd dig til den dag, specialet skal afleveres. Det føles simpelthen så fantastisk! At slutspurten så godt kan være et stressende mareridt opvejes fuldt ud af følelsen af frihed ;-)

  PS: Man må gerne have ondt af sig selv helt dernede i specialesumpen! Hvornår skulle man næsten ellers;-)

 13. Er helt forelsket i det billede med dig og bilen. Elsker det!
  Jeg er selvfølgelig lidt keeeed af at du tager dig en bloggerpause, for så skal vi jo undvære dig.. Men det er også helt okay, så længe du gør det der er bedst for dig selv!

  Held og lykke med alt eksamens- og specialehalløj, vil vente tålmodigt og glæde mig til du vender tilbage :)