details

Fandt lige et sæt outfitbilleder fra sidste weekend, som jeg helt havde glemt. Og de er gode (synes jeg selv i al tilfælde), så dem skal I bestemt ikke snydes for. Har brugt hele weekenden på at male hos mine forældre og fejre Sankt Hans og min mors fødselsdag, så skal lige prøve at slappe en anelse af og så lægger jeg hele molevitten op senere i aften eller i morgen formiddag. Hav det rart til da:)

A little detail sneak peek of an outfit I wore last weekend. 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Helt perfekt ! Negle og kæde, clutch, arme og hår og så det fine bælte, alt matcher så fint…

  1. Tak, det er sjældent jeg har nogen til at læse korrektur, så det er en luksus (og du kan tro at det ofte går lidt for stærkt, når jeg skriver) :) Men man kan godt skrive “i alle tilfælde” og “i hvert tilfælde” ikke??

   1. Jo, det kan man. Havde bare set det et par gange på din blog og tænkte, at du måske ikke var klar over det :)

    1. Ja, holder vist meget af at skrive ‘i al tilfælde’ og du har helt ret i, at jeg ikke vidste det var no-go, troede egentlig at den var god nok, men så må jeg blot skrive ‘i alle tilfælde’ i stedet :) Synes bare at det andet var mere mundret, æv ;)

 2. Hold OP, jeg er vild med det!!! Sådan virkelig. Håber, du smider flere billeder op af det outfit! Er så meget fan af taljebælter, det kan ikke beskrives, det giver bare den flotteste figur! Altså, wow! :)