one day of summer

Huhej det er vist om at nyde de der enkelte sommerdage i fulde drag, når de lige er der. Således luftede jeg nogle af mine nye gule sager og fik lidt sol på benene i går, ind imellem at jeg arbejdede. Og om aftenen stod den på vietnamesisk salat og friske forårruller og kølig cremant med dejlige veninder og masser af grin. Rar dag.

Vender tilbage med hele outfittet senere, rigtig god fredag sålænge :)

The summer in Denmark is quite rainy and grey this year or put in another way: theres definitely room for improvement, but every know and then a day of sun and warmth pops up and I try to really enjoy those days instead of complaining about all of the gloomy weather :)

(Visited 157 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. super fin bluse og jeg elsker dine neon øreringe!!! Super cool. Desværre har regnen ramt her i Jylland nu, så jeg vil glæde mig over, at jeg fik luftet benene igår :)

  2. Lyder som en rigtig dejlig dag, og hvor er du heldig at regnen ikke har ramt jer!!:-) Det har den bestem her hvor jeg bor..

  3. Hvordan kan solen skinne fra en skyfri himmel hele dagen i går, og i dag står det ned i stænger?! Rend mig, danske sommer…