new in: yellow stuff

Følte mig en anelse skør, da jeg i lørdags kastede en favnfuld kun bestående af gule ting på disken i H&M (der var endnu en gul bluse, som ikke er på billedet), men hey når man nu er inkarneret fan af farven (i alle nuancer i øvrigt; pastel, neon, solgul bring it on), så er det vel bare om at slå til nu hvor den er hip, hot og allevegne :)

I really like the color yellow and I feel like this is really my summer as for once it is really easy – and affordable as it is in every high street store – to find lots of cool yellow items. The things shown above are from all H&M.

(Visited 331 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Jeg er bare hende den “kedelige” i sort, hvid og grå nuancer! Synes det er super fedt med farver – de passer bare ikke rigtig til mig.

 2. Jeg synes det lyder meget fornuftigt at shoppe amok i gul når det nu er yndlingsfarven, selv ejer jeg kun ét gult tørklæder. Til gengæld ville jeg gå shop amok hvis der kom mere blå (særligt kobolt blå) i butikkerne :)

 3. Øreringene er godt nok fine :-)
  Og det er da en meget god og fornuftig argumentation at købe en masse ting i ynglingsfarven når den alligevel er überalles :)

 4. Jeg har ikke sådan en voldsom kærlighed til gul – den plejer at blive druknet i irritationen fra tordenfluer… Men skoene der frister godt nok lidt! ;)

 5. Suk! Jeg har selv forsøgt at opdrive den gule skjorte med nysselig krave, men heldet har ikke været med mig… Den er så fin, glæder mig til at se din styling.

 6. Hæhæ, det er nu meget sjovt som man kan være forskellige ;)
  – Kan simpelthen ikke komme i tanke om en farve jeg synes er grimmere end lige præcis gul! I alle afskygninger.. Men synes nu alle tingene er fine – de skulle bare lige have en anden farve :D

  http://louisejoli.wordpress.com/

 7. De øreringe stod jeg med i H&M den anden dag og af en eller anden grund købte jeg dem ikke. Jeg har fortrudt lige siden.

  Jeg må hellere i H&M i morgen og se, om der stadig er flere. Kryds fingre for mig ;)

 8. Jeg er også en heldig ejer af både solbrillerne og øreringene, jeg er helt VILD med farven. Har også en clutch fra Gina Tricot i samme nuance :-D

  Så tomlen op for det ;-)

 9. Jeg har altid været vild med farven gul. Jeg havde engang et par gule Converse All Start, men af en eller anden uransaglig årsag har jeg vist smidt dem ud.
  Men jeg tror det er ved at være tid til nye gule sko! Godt du lige mindede mig om det. Haha.

 10. Meget Louis Vuitton-inspireret skjorte. Stor fan :)
  Ejer ikke en eneste gul ting, udover Vaseline, men du formår – med dit overdosiskøb af gul – at få mig til endnu en gang at overveje, om gul egentlig er så slem en farve ;)

  annasdelights.blogspot.com

 11. Uhhh ja! GUL GUL GUL, er helt vild med det ! Specielt neon :)
  Og de gule sko du har fået købt er fine, dem vil jeg også eje!

 12. Hihi, jeg er ligesom dig – jeg elsker gul i alle afskygninger, og jeg mikser det også gerne i samme outfit! Gult er godt. Basta. Så må folk godt kalde mig påskekyllingen, jeg lever med det ;-) Og jeg har i øvrigt flere af de viste items allerede og er svært begejstret. Af selvsamme årsag: Sikke et fabelagtigt købt, du fik gjort dig der! :)