jazzhands glitter

Ih jeg snublede lige overdisse nysselige Miu Miu inspirerede pumps med det funky navn Jazzhands Glitter Peeps fra Topshop og jeg gad altså mægtig godt at eje et par. Men hvilken farve?? Hælder mest til de gule eller de lyserøde (surprise). Nå, skal slet ikke spendere penge på sko lige nu, men man har jo lov at drømme og så har jeg fødselsdag lige om lidt, så om ikke andet kan de jo ryge på ønskesedlen.

I would really like a pair of these Miu Miu inspired Topshop pumps for my birthday next month.

(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Åh de lyserøde er liiiige mig.. Ih hvorfor viser du også sådanne lækre sko når jeg slet ikke har råd til dem?! :P

  2. De er rigtig flotte! Jeg hælder nok mest til de lyseblå, men af de farver du tænker på, synes jeg at de lyserøde er flotteste!:-)

  3. Jeg stemmer helt klart for de lyserøde – dog er det ærgerligt, at glimmeret er guld og ikke sølv. Jeg synes også dem fra miu miu er vældig pæne

  4. jeg har de lyserøde og de er så gode at gå i.. og så giver de ret meget til et outfit – go buy :)

  5. Altså piger!! I skulle jo fortælle mig at de var grimme og at jeg slet, slet ikke havde brug for dem ;)

    Nå, ser ud til at de lyserøde er must have, må håbe at nogen vil forære mig dem i fødselsdagsgave :)