sale

Jeg er bestemt ikke den store udsalgsshoppingentusiast, men hvis det endelig skal være, så kan jeg godt lide web-udsalgsshopping. Når jeg net-shopper er jeg nemlig langt mere velovervejet og langt mindre impulsiv end ude i virkeligheden. Af uransalige årsager.

Men på nettet er jeg ligesom bedre til lige at overveje det en ekstra gang, fylde ‘indkøbskurven’ for derefter at slette nogle varer, lade den stå et par timer og derefter sortere lidt mere fra. Således endte jeg med 5 fine ting til en samlet pris af under 500 kr. på udsalg hos River Island. Bl.a. 2 af tingene fra collagen ovenfor. Da jeg lavede collagen (og ja, jeg ved godt at tingene ikke passer sammen ;) de er ikke tænkt som et outfit, bare ting der er på udsalg og som jeg synes er flotte), var jeg helt sikker på, at det var dem jeg skulle have, men det endte altså lidt anderledes. Bl.a. fordi jeg bare måtte eje Kias cool jakke og et par andre ting :) Nu glæder jeg mig bare til at modtage pakken.

Had a little sale shopping-spree at the River Island web-shop.

 

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg har det på præcis samme måde, jeg kan fylde alt muligt i kurven, hvorefter jeg sletter noget og ofte ender med at lukke siden ned. Efter et par dagen ender jeg med at ligge min bestilling, ingen spontagende indkøb her :-)
  /Camilla

  1. Jeg har ikke købt derfra før, men kender mange der har og de er glade og tilfredse :) Størrelserne skulle være små i det (à la Topshop) og kvalitet helt ok, men det er jo stadig ‘bare’ relativt billig highstreet, så forventer ikke at træerne vokser ind i himlen. Men kan lige melde tilbage, når jeg har modtaget mine ting :)

   1. Mange tak for dit svar :-) Jeg tror, jeg vil smutte ud i KBH i dag og kigge på udsalg.

    Jeg synes udsalget ligger meget tidligt i år, sagde bedstemoderen ;-) hehehe det er ikke ligesom i gamle dage…

 2. Jeg er en smule omvendt, jeg er bedre til at købe diverse impulskøb over nettet, da jeg er bange for at det forsvinder for næsen af mig!
  Men helt sikkert nogle fine ting du har fundet dig der, kunne være man lige skulle ind og kigge? :)

 3. Tusind tak for tip!!! :) Hvordan er leveringen derfra? Tager det lang tid, og er tingene i orden?

  1. Leveringen skulle ifølge pålidelige kilder (Kia fra Fierce og Fattig og Merete fra Citybird), være lynhurtig og tingene er rigtig fine (altså alt er relativt, det er jo ‘bare’ highstreet-tøj) :)
   De sender fra England, så der er ikke told eller anden hokus-pokus…

 4. Hej piger her er links på de af sagerne, der er tilbage. Ser desværre ud til at skjorteblusen og sweatshirten allerede er udsolgt :(

  Armbånd: http://www.riverisland.com/Online/women/sale/jewellery/multi-coloured-woven-bracelet–619360

  Shorts: http://www.riverisland.com/Online/women/sale/shorts/bright-pink-chino-shorts-619532

  Sandaler: http://www.riverisland.com/Online/women/sale/shoes–boots/light-brown-woven-sandals–618954

  Jakke: http://www.riverisland.com/Online/women/sale/coats–jackets/pink-floral-print-34-sleeve-jacket-614918

  Til gengæld kan jeg se at der er kommet mange nye fine ting på udsalg, så det er vist bare om at trawle SALE-kategorien igennem ;)

 5. Det er nogle rigtig fine tanker du gør dig. Jeg bliver også revet med når det drejer sig om varer som er a: billige og b: kun tilbage i begrænset antal. Derfor skal jeg holde mig selv ekstra i ørerne under udsalg og når jeg gæster min største last: genbrugsbutikker.

  Selv har jeg kun udsalgsshoppet en jakke som jeg havde holdt øje med og præ-udsalg besluttet jeg skulle have. Ellers ender det i fejlkøb.