perfect boots for indian summer/pre-fall

Nelly White Booties

I er et par stykker, der har spurgt til de støvler jeg havde på i dette indlæg (og som hænger på mig hele tiden pt.). De er fra Nelly White og koster 699 kr. Jeg synes de er ret true to size, måske en anelse store i størrelserne, men ikke mere end 1/2 nummer. Jeg har dem i 38 og er en ren 38 og synes de passer fint, men der er også fint plads til en sok.

Havde ønsket mig dem i fødselsdagsgave og fik dem af min rare mormor. Havde kun set dem på nettet, da jeg skrev ønskeseddel og blev faktisk mere end positivt overrasket (billedet på Nellys side er ikke så appetitligt hvis I spørger mig) over hvor pæne og lækre de var i virkeligheden. Synes virkelig at kvaliteten overgår prisen, rigtig lækkert og pænt ruskind :)

[indlægget indeholder affiliatelink]

My lovely new everyday boots from Nelly White. Perfect for everything.

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Århh, hvor er de fiiiiine! MÅ HA’!
  Tænkte på om du forresten ikke også snart ville lave en “det-har-jeg-i-min-make-up-pung” indlæg? ;)

 2. De er fine.
  Apropos fodtøj, kan du mon lokkes til at anbefale nogle vinterstøvler denne sæson? Det ville være skønt med lidt inspiration.
  Mvh Julie

 3. Så pæne og meget Marant. Gad vide om de sorte er lige så flotte? :)
  Og fedt at vide, at skoenes kvalitet er overraskende god. Synes tit Nellys ting ligner braller .

  1. Ja, jeg blev virkelig også overrasket over hvor pæne (og Marant! ;)), de var i virkeligheden :)

 4. Har kigget på dem i uger men ikke købt dem (endnu). Er meget fristet, efter at du har øget mine forventninger til kvaliteten :) Kan du lokkes til at svare på, om hælen virkelig er 7cm som der står på nellys hjemmeside? Jeg synes ikke den ser 7cm ud, hverken på dit billede eller på deres.