photo diary cfw friday

Dagen i går startede med super lækker morgenmad og den bedste atmosfære hos Dansk Collective.

… og masser af lækre ting at savle over. Bl.a. disse mintgrønne skønheder fra Inwear…

… de evigpæne Line & Jo smykker. Har en del af dem i oxideret sølv, men gad virkelig godt have nogle af guld-/emaljesmykkerne også.

Og Stine Goya-skoene og den skøre lille taske, må også gerne blive en del af min forårsgarderobe næste år.

Efter brunch hos Dansk tog jeg ud til CIFF-messen og hilste bl.a. på Charlotte Biehl og kiggede på fine nye ByBiehl pods. Og så kiggede jeg på sko, sko, sko og støvler (se mere på Instagram, jeg hedder @emilysalomon).

Nydeligt show og virkelig flot hår hos Stine Riis.

Knapt så nydeligt show fra Johanna Pihl. Det så ærlig talt lidt billigt og ‘håndarbejdstime-agtigt’ ud, med masser af shiny satinbånd og dårligt fittede toppe. Men der var nogle flotte ting i læder med nogle lækre detaljer hist og her.

 Gaia. Hjernedødt pænt. Mit favoritshow under denne modeuge. Prøvede virkelig at begrænse mig mht. billeder i dette indlæg, men endte alligevel med 6 og ville gerne have vist jer mange flere. Så det gør jeg lige snarest :)

Det var den modeuge. Har dog lige et ‘modeugeoutfit’ tilbage, det kommer på bloggen i morgen. Og så er der masser af ting jeg gerne vil gå lidt mere i dybden med, men tænker at tage den sådan lidt henad vejen, så I ikke OD’er helt på modeuge og endda måske først når de pågældende kollektioner bliver aktuelle. Den tænker jeg lige lidt over, men input og ønsker er selvfølgelig velkomne :)

All pictures by Emily Salomon Blog.

My last photo diary from this summers Copenhagen Fashion Week. Looking forward to next spring/summer already :)

(Visited 494 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. De små emaljeøreringe fra Line & Jo er jeg også helt fjollet med. Line fra Line & Jo fortalte mig, at de var inspirerede af paraplyer… det får mig kun til at ville have dem endnu mere!

  Ser ud til, at du har haft en dejlig modeuge, Emily. Ærgeligt, at vi ikke nåede at se hinanden, men det må jeg have til gode :)

  1. Ja æv, synes jeg rendte på de samme igen og igen, mens der er andre jeg desværre slet ikke så. Klem

 2. Farverne i Gaias kollektion er helt vidunderlige, dem vil jeg da drømme om fra nu af og til foråret!

 3. Ej, hvor fedt :D Var også til DANSK Collective eventet i går, men må være gået igen før du kom. Ville ellers gerne have hilst på dig, da jeg er helt vild med din blog!
  Er virkelig trist over at misse Stine Riis fordi Designer’s Nest var sent, og var desværre på ingen måde fan af Johanna Pihl :/ Riis er jeg til gengæld helt vild med!

  xxCaroline
  http.//www.thefashionfrog.blogspot.com/

 4. åh gud hvor er de smykker fra line og jo fantastiske.
  Ved du noget om hvor meget de kommer til at koste :O ? så jeg ved om jeg skal begynde og spare op ;)

  mvh camilla

  1. Hej Camilla,
   De er allerede i butikkerne, så kig på Line og Jo’s webshop eller i en af deres butikker :)

   Men eftersom det er guld så skal jeg i alle tilfælde også spare lidt op før jeg kan blive den heldige ejer af nogle af dem…

   Klem