grand prix

I søndags var jeg inviteret til Skandinavisk Grand Prix med to veninder på Klampenborg Galopbane. Af uransalige årsager har jeg aldrig tidligere været til galopløb. Men som gammel hestepige, lidt af en spillefugl og bare generelt begejstret for hyggelige komsammener og nye oplevelser var det en stor succes og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været der. Det arrangement vi var inviteret til bød på fabelagtig udsigt fra ‘Pavillionen’, pindemadder, kølig vin og bobler, fine små desserter og endda kuponer at spille for (og jeg vandt 110 kr!!) og kombineret med det fantastiske vejr og de smukke atletiske dyr, var det også næsten umuligt ikke at få en god oplevelse. Når det er sagt tror jeg at jeg kunne have det lige så hyggeligt derude en dag med min kæreste og Penny under armen og en kold fadøl nede på den almindelige tribune. I can do both :)

Bedste staldtip fra dagen: Gå ned til padocken og kig på hestene (og jockeyerne) inden løbene. Som tommelfingerregel skal hesten hverken være for stresset eller for rolig. Lidt tændt, glad og alert er at foretrække.

Den 2. september er der ‘Damernes Dag’ på Klampenborg Galopbane og jeg kan så absolut anbefale jer at deltage hvis I står og mangler en anderledes og hyggelig søndagsoplevelse. Husk hat!!

I enjoyed my first – but definitely not last – horse race this sunday. 

(Visited 413 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare fint ud. Er på ingen måde til alt det mest heste, men det ser bare helt smukt og eventyr-agtigt ud :O
  Lækker mad, fine mennesker og vejret ser heller ud til have være tosset – det må have været ret vidunderligt.

 2. jeg er helt vild med billederne, og det ser da bare helt forrygende ud. jeg må altså få det gjort en dag og taget enten min kæreste eller nogle veninder i hånden. sikke en hyggelig dag man kan få ud af det dømt ud fra dine billeder!! :) lækre desserter btw!? :O

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

 3. Emily, du er altså en fremragende fotograf – smukt indblik i en verden, jeg slet ikke kender!

 4. Nu har du været til galop – så skal du også til trav:-)

  Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet i “toto´en” på Skive Trav (der hvor man taber sine penge:o))
  For en 10 år siden var jeg for første gang ovre og arbejde til Trav Derby, og de andre sagde at selve derby-løbet, det skulle man ud på tribunen og se. Og det kom jeg jo så – og hvilken oplevelse. Tilskuerne var fuldstændig som til en fodboldkamp, men på en mere rolig måde. Men man kunne virkelig mærke hvor meget de gik op i det, og hvor meget “hepning” de gav til lige præcis deres jockey. (jeg fik myrekryp over oplevelsen)
  Der er det noget mere roligt på Klampenborg:-)

  Nu der jo Derby i weekenden – så afsted med dig:-)

  1. Sikke en nogle dejlige historier! Ja, det må jeg vist også prøve! Tak for anbefalingen :)