insta week

1. Friskpresset æble-/gulerods-/appelsinjuice. 2. Pindis på Fortunen med Kia. 3. Solbadning på mine forældres terasse. 4. Skyr med friske bær. 5. vilde negle – vilde sko – vilde sokker. 6. Picnic i drive-in bio i Lynge. 7. Moules frites søndagsmiddag. 8. Flotte tasker til reception. 9. Flotte damer til modeuge. 10. Sophie Bille Brahe x Weekday smykker. 11. Fine farver backstage til Edith & Ella. 12. Søde Mie i lækker stribet Ganni-kjole. 13. Pæneste bordeaux Billi Bi støvler – rammer først butikkerne til foråret suk. 14. Katarina og jeg nyder en kold øl mellem shows på Gallery. 15. Lækker morgenmad hos Dansk Collective. 16.  Flotte lædervarer hos DANSK. 17. Mig på CIFF messen. 18. Bananpandekager til morgenmad. 19. Stuen fuld af filmudstyr. 20. Smuk solsikkemark langt ude på Amager. 21. Hjemme hos Christina at få taget billeder af meget kreativ fotograf fra Jyllands Posten (kommer i Karriere-tillægget i dag!). 22. Yndlingsmorgenmad. 23. Ny yndlingsiskaffe fra Sweet Treat på Christianshavn. 24. Penny og jeg på tur. 25. Yndige ‘altankasser’ – har selv fransk altan og må have fat i sådanne potte-altan-kasse-holder-dimser (nogen der ved hvor man kan få dem??). 26. Fræk cola light. 27. Lækker juice fra Juice Presseren på Amagerbrogade, som jeg desværre først har opdaget nu – Joe & the Juice go home, siger jeg bare! 28. Kæmpe tykt september-nummer af Eurowoman som jeg har hygget med de sidste par dage.

Jeg synes det er så hyggeligt, når andre laver ‘hverdagsbillede’-indlæg med mobilbilleder, eksempelvis dem man alligevel tager til Instagram. Har længe villet lave sådan nogle collager en gang imellem, da der er mange ting man snapshotter med telefonen, og som aldrig ville blive foreviget ellers, men er kommet fra det. Eller, har vist lavet sådan et indlæg én gang, men det er meget længe siden, så nu tager jeg det altså lige op igen :)

De af jer der allerede følger med på Instagram (jeg hedder emilysalomon der, hvis I ikke gør og har lyst til at følge), må lige overleve at se nogle af billederne igen. Synes under alle omstændigheder, at det er meget hyggeligt med sådan et lille recap og et skud billeder fra den sidste uges tid i mit liv.

Kig ind senere hvor jeg byder på banankage! Eller i alle tilfælde billeder af banankage og en opskrift på sådan en ;)

My last week in Instagrams. If you use Instagram and would like to follow I’m emilysalomon (surprise!) over there ;)

(Visited 415 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

    1. Det er vist for at være helt ærlig også snarere 9 dage og det er vist også en lidt særlig uge. Skal nok lave en næste uge også. Den bliver nok en hel del kedeligere ;)

  1. Jeg er ret sikker på, at jeg har set altankasse-holde-dimserne i Plint inde i Købmagergade :)

  2. Emily, jeg ved ikke om det bare er min computer, men ofte kan jeg kun se halvdelen af dine billeder, resten er gråt. Det er kun din blog!

    1. Nej hvor irriterende! Oplever det ikke selv og har heller ikke hørt det før… Hmm… hvad hvis du opdaterer/trykker F5?