smile

Sidder og finder billeder til i morgen og fik lige lyst til at dele dette med jer nu. Har simpelthen haft den bedste dag. Holdt tidligt fri og mødtes til frokost med en veninde. Vi fik varme sandwich og San Pellegrino citronsodavand fra yndlings-Nicola på Christianshavn. Indtaget ved kanalerne selvfølgelig. Bagefter iskaffe fra Sweet Treat og spadseretur rundt på Christianshavn. Havnede derefter atter ved en kanal og snakkede noget mere. Havde Penny med og gik hele vejen hjem over Voldene, Bryggen og Fælleden. Og fik en vabel, da jeg slet ikke havde ‘gå-tur-sko’ på, men den var det hele værd. Magisk eftermiddag med god tid, glad hund og mit elskede København.

(Visited 184 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Nope, bor på Amagerbro. Men kommer i Ørestad ofte. Mindes dog ikke at have været der den sidste uges tid :)

 1. Bliver altid i så godt humør af dine indlæg – du forstår virkelig at værdsætte det gode i hverdagen. :-)

  Jeg må igen rose dit hår. Det er blevet så helt fantastisk blankt og lækkert at se på. Inspireret af dig har jeg lagt glattejern og silokone spray til side og har det mest enorme lyse “afrohår” pt., så jeg er spændt på om det falder til ro henad vejen!

  1. SÅ dejligt at høre. Tænk at kunne være med til at sprede lidt glæde :)
   Fedt med hårprojektet, håber at I bliver gode venner!!

 2. Lyder som den rareste dag. Du fik mig lige for en kort stund til at savne København og mit fantastiske gamle hood – Christianshavn, Men Berlin venter jeg alligevel lidt med at bytte ud…..