location: my living room

Har filmet spots til TLC hele dagen i dag. Hjemme i min egen stue. Rigtig hyggeligt, men også skørt pludselig at have hele hjemmet proppet med stativer, lys, kameraer og filmfolk. Vi er netop færdige, det har været så sjovt og jeg glæder mig til at se resultatet. Har lige fjernet det obligatoriske tykke lag make-up (føler mig altid fuldstændig oversminket) og vil gå en tur på stranden med min lille plettede Penny-ven i det smukke solskin.

Der kommer en ‘meat-free’-monday opskrift senere. Måske lidt for sent til at I kan nå at bruge den til aftenens middag, men om ikke andet så har I den til i morgen :)

I’ve been shooting some tv-spots for Danish TLC all day. At my own home in my own living room. It has been so much fun and I’m looking forward to see the results :)  

(Visited 290 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

  1. Mange tak søde Ida, den var helt perfekt og lidt tiltrængt :) Og ja, kjolen kommer vist til at hænge på mig!

 1. SÅ fedt!
  Glæder mig til at se resultatet.
  — du ser ikke oversminket ud, men derimod utrolig fin og skøn!

  1. Tak hvor er du sød! Men måtte vitterlig nærmest skrælle make-up af bagefter. Kameraer og lys ‘suger’ så meget, men jeg kunne slet ikke kende mig selv i spejlet. Er dog glad for at man ikke kan se det :)

  1. Ja, glæder mig også selv helt vildt til at se resultatet! Har aldrig prøvet sådan noget som vi lavede i går før, så det er vildt spændende :)

 2. Er helt enig, du ser slet ikke oversminket ud, men rigtig smuk.

  Kan man mon få et billede af hele den væg du sidder op af? Er der bøger bagved sofaen også? Jeg er nysgerrig ;)

  1. Tak <3

   Ja, skal se om det kan lade sig gøre, problemet er at jeg ikke kan komme langt nok væk til at få hele væggen med på ét billede.
   Men ja, det er en hel reolvæg med bøger :)

 3. Jaaa, jeg glæder mig til at se den – du er simpelthen så skøn på film. (Skrev “på kamera” først… Danglish much?)

 4. Hej Emily elsker din blog – den er så forfriskende !

  Jeg har lige været inde på TLC for at se på det der med bloggeren ? Men kan ikke rigtig se så meget andet end din profil derinde ? :) .. Laver du programmer som kommer på selve tv-kananel eller hvordan fungerer det :) ? Knus … – og god aften til dig, og søde Penny ! :)

  1. Mange tak :)

   Hmm… deres web fungerer ikke helt optimalt og der kommer til at ske nye ting mht. mig/TLC i den nærmeste fremtid, så skal nok holde jer opdateret.
   Men helt kort fortalt har jeg indtil nu lavet interviews til deres website + korte tv-spots (teasere for programmer på kanalen og konkurrencer) for dem. De har været sendt løbende på TLC det sidste år :)

   1. Ah okay – har lige genbestilt kanalen fordi alle de bloggere deriblandt dig har et eller andet samarbejde med kanalen, og har en ide om at jeg går glip af lidt ;) ..

    Glæder mig til at se hvad du har lavet ;) hav en god solskins dag !

 5. SUUUPER blog jo – kun positive ord herfra!!! Inspirerende og fin..
  Jeg har dog lige et stenet spørgsmål. Hvor er dine bogreoler fra? Den man kan se på billederne fra dette indlæg.. Det ser nemlig ud til, at de er godt stabile og kan bære en masse bøger på hver hylde uden at sveje :)

  1. Tusind mange gange tak, det er dejligt at høre. De er fra Ikea såmænd. Det er dem der hedder Billy ;)

 6. Hold nu op, hvor er dit hår bare flot! Bruger du noget tekstur-spray til at få det til at falde så pænt? Jeg har selv naturligt fald, men det ender altid med at blive til to “hundeører” på hver siden af midterskilningen!