close up

[youtube duAyhqeMc8w 930 518]
Så er der video med min præsentation af efteråret på TLC, til de der skulle have lyst til at se det :)

Pga. nogle af programmernes logo, kan man vist ikke se videoen direkte her, men skal hoppe hen på Youtube, men hvis bare man trykker play ovenfor, så hjælper den én.
Uha lidt scary, at det er så meget close up. Det er lidt som første gang man hørte sig selv på bånd og så lige x 1000…. Og jeg så det jo altså på en biografskærm i Cinemateket for første gang i tirsdags. Lidt mere scary endnu… Bortset fra dét er jeg faktisk tilfreds og glæder mig vildt til at lege mere med tv-mediet fremover :)

Og så glæder jeg mig til de seje programmer. Især Fashion Star med Nichole Richie, hvor sejt er det ikke lige?

Kan I have en dejlig fredag! <3

My upfront for Danish TLC for the fall season of amazing television. It’s only in Danish sorry.

(Visited 235 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Du klarer det helt fantastisk godt søde Emily!
  Jeg er ked af, jeg ikke kunne komme med ind at se dig i tirsdags.

  Men sig mig; har jeg misset noget, eller har du fortalt hvorfor det er dig, der sidder og præsenterer alle programmerne?

 2. Den præsentation kan du sagtens klappe dig selv på skulderen for – godt gået Emily og smuk ser du jo ud! Kan kun sige, at jeg glæder mig til efteråret på TLC – fantastisk kanal!

  1. Jeg har den i min Yousee-pakke. Prøv at kigge på tlc-danmark.dk, der kan du læse mere :)

 3. Ihh, hvor er det bare godt! Nåede halvvejs, før min YouTube ikke vil loade mere. Men virkelig fint! Du kunne godt have en lille karriere på tv! :D

 4. Jeg kan godt forstå det er lidt underligt at se og høre sig selv på den måde, men du gør det super og som du selv er inde på kan du sagtens være tilfreds! :)

 5. Så godt gået! Stort tillykke – det skal du være stolt af! Jeg kan virkelig godt forstå, at TLC har valgt netop dig :-)

 6. Tak allesammen hvor er I søde <3

  Jeg skal nok fortælle mere om mig og TLC snarest :)

 7. Du virker altså bare så sød, Emily.
  Sådan rigtig smilende og rar, så synes virkelig du er helt perfekt det her indslag.

  Vi har sparet vores fjernsyn væk grundet SU, men hvis jeg kunne se TV, så synes jeg også Fashion Stars ser ud til at være et program, så ville være et must see… og så elsker jeg også bare Nichole Richie – følger hende på Twitter, og hun laver seriøst de mest sjove opdateringer nogle gange. :-)

 8. Hvor det en god præsentation, jeg bliver helt nysgerrig – så den virker på mig :-) Du er god på tv, det kan du sagtens lege lidt mere med!
  /Camilla

 9. Fin video… Du er da helt klar til at være tv-vært… meeeeeen det er vist heller ikke helt uvirkeligt at vi kan se dig i den rolle, eller hvad?!.. :)

 10. Ih, sikke en fin video :) Du lyder helt anderledes end jeg havde forestillet mig, haha..

  Og så vil jeg bare lige sige, at jeg ELSKER din kjole! Den er så fin!