monsieur Gaultier et son Coca

Jean Paul Gaultier har designet nogle kønne, vilde og franske små flasker til Cola Light og sådan et sæt – som I kan se i mit hjemmekontor ovenfor og som jeg er kommet til at drikke ups… – kan I vinde ovre hos Fierce og Fattig lige nu. Læs mere og deltag i konkurrencen her.

Min favoritflaske er den med striberne. En lille fiks ‘fransk’ cola ;) For at deltage i konkurrencen hos Kia, skal man vælge hvilken af 3 Jean Paul Gaultier <3 Coca Cola Light-videoer, der er ens favorit. Min er denne:
[youtube DcArcB4vqV0 930 523]
Hvis I rigtigt er i konkurrencehumør, så kig også forbi Cola Lights Facebook-side, hvor der bl.a. udloddes Jean Paul Gaultier tasker :)

[sponsoreret]

(Visited 158 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. De er så søde de reklamer!
    Samler faktisk på cola flaskerne, min samling er ved at være på en 6 stykker, de pynter så fint :-)