insta week

Den sidste uges tid i små kvadratiske billeder. Ugen bød bl.a. på sommerhustur, mange gange morgenmad (det er åbenbart det jeg bedst kan lide at fotografere), galopløb og pindemadder i Klampenborg. Stor artikel med Christina og jeg i Jyllands Posten og deltagelse til Skt. Loye Prisen på Designmuseum Danmark med selvsamme Christina (og Kronprinsesse Mary). Hjemmehygge. I Cinemateket til Discovery/TLC upfront (og se mig selv i størrelse biograflærred. Fest hos Puma og fejring af venindes fødselsdag, begge med lækre grapefrugt-drinks (den ene med flottere pynt end den anden). På besøg hos 9PR, hvor jeg fik lov at skrive på væggen. Til frokost og møde hos Purely Professional hvor de havde nogle vold-seje blokke. Og så var det også ugen hvor jeg bagte banankage, små tærter og Ølandshvedebrød :)

My week from an Instagram point of view. Next week I’ll try to photograph other stuff than my breakfast and drinks ;)

bloglovin

(Visited 187 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det er også meget fotogent morgenmad, du spiser, jeg tror ikke min havregrød med æblestykker og peanutbutter afbilledet, ville gøre noget godt for nogen ;) Så jeg sidder lige og savler over dit. Uhm.

  1. Hehe… gør endelig det :) Elsker morgenmad, men bliver hurtigt træt af at få det samme, så der er stor variation :)

 2. Jeg har ledt såå længe efter sådan nogle seje blokke/note-sedler. Ved du om man kan få dem nogen steder i uk evt? :)

 3. Hej Emily :)
  Elsker at følge med I din blog.
  Jeg er selv lige startet med at blogge. Men har lidt problemer med at få instagram billeder på. Kan du mon hjælpe? :)

  Kh. Anna