insta week

Denne uge har tilsyneladende stået i neglenes tegn… hmm… Til gengæld færre morgenmadsbilleder end vanligt. Ja, ja, der sker vilde ting ;)

På skønhedssiden fandt jeg den perfekte røde neglelak fra Isadora, legede med glimmer og fandt en køn mascara m.m. hos GOSH, lavede ‘labre larver’-negle med magnetlak fra Depend og sluttede ugen af med en gang stille og rolig nude (kødfarvet/hudfarvet, hehe) shellac hos Beauty Avenue.

Madmæssigt har den stået på frokostmøde på Quote med kyllingesandwich med fritter, hjemmebagt madbrød med bl.a. chorizo, tomat og parmesan (og med avocado på), morgenmadsspejlæg med masser af friske krydderurter, lækre små hapsere hos Søren K på Diamanten til Belsac event, lækker ‘lufthavnsmenu’ hos Thomas Rhode i forbindelse med CPH Nordic Dining i lufthavnen og flæskestegssandwich og kanelsnurre hos Meyers Deli på Gl. Kongevej. Sidstnævnte snurre, var dog desværre lidt tør/ikke så snasket, som de ellers plejer at være, æv.

På modefronten har jeg lavet ulykker hos Mulberry, (den lille sag jeg endte med at forelske mig i var dog endnu ikke kommet hjem, så nu venter jeg tålmodigt), købt gul strik hos H&M, opdaget de lækre Belsac clutches, genopdaget ELLE (det er skisme blevet et lækkert magasin), og så har skaden set på smukke ting, der skinnede pænt hos bl.a. Only og Gina Tricot.

Ellers har ugen stået på en meget træt teenagehund i vindueskarmen, mens jeg arbejdede. Lange gåture udenfor og i København. Der bl.a. har budt på solnedgang ved søerne og en skæg lille skulptur i Nansensgade.

My week as seen on Instagram (I’m emilysalomon over there).

(Visited 175 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Mange tak :) Hmm… er blevet klippet i sidste uge, men ellers er der ikke sket noget nyt…