insta week

Så gik der endnu en uge. Er simpelthen så glad for tiden og synes alting er godt, men gad godt at tiden gik bare en lillebitte smule langsommere…

Af mere eller mindre interessante sager (der ikke er morgenmad) har ugen budt på et par ture i Ikea, som følge af et par oprydnings-/indretningsprojekter (bl.a. operation ‘orden i Emilys beauty corner’), lancering af Jim Lyngvilds nye skønhedspleje Raunsborg på Mielcke og Hurtigkarl (elsker det sted!), yndlingsæblemost-bag-in-box fra Irma (tak Mutti!), verdens bedste chai-latte fra Estate med Kia og Penny, skægt ECCO-arrangement hvor vi fik ‘catwalk-træning’ i Stepz dansestudio (læg lige mærke til hende tossen i de blomstrede bukser, der flagrer med armene ;)), gallapremiere på Den Skaldede Frisør (så sjov, pinlig og sød, perfekt!), fredagsbar med Bloggers Delight på Fugu (gode cocktails!) og Bisou launch-fest på Jolene. Tillykke til seje Frede, Tikkie og Lotte (og de andre Bisou-piger selvfølgelig, men dem kender jeg ikke) med deres fine projekt :)

Nu står den på tøjsalg på KB3 i Kødbyen 11-17. Husk at kigge forbi og købe en masse ;)

My week in Instagram pictures :)

bloglovin

(Visited 149 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer