little things: gifts

Lidt fine sager jeg har modtaget på det sidste. Så er det altså en fornøjelse at få pressepakker (og tro mig, det er desværre ikke altid tilfældet) :) Lækkert rejsesæt, der lige er kommet i butikkerne, fra Rudolph Care, smukke sko fra Trines linje for Defeeter, lækre nyheder på tube fra Purely Professional (og læg lige mærke til ombre gradueringen ;)) og et helt farvestrålende kuld Tic Tac, der minder mig om min barndoms rejser sydpå :)

Den mintgrønne gravhund er i øvrigt en min mormor havde strikket til min fødselsdag, knuselsker den!

Some nice and pretty gifts I’ve received lately.

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Med så skønne sager kan det ikke være helt skidt at modtage pressepakker ;) Er Rudolph Care pakken rejsestørrelser, eller er der også nyheder i blandt?

  2. Ja, det må da være skønt at modtage lidt ikke forventede pakker/gaver engang imellem – Skoene er virkelig fine, ville jeg også med glæde modtage, de ser nemlig ret behagelige ud!

  3. Ej hvor er den altså bare sød den lille gravhund, tror du at din mormor kan lokkes til at afsløre hvor opskriften er fra mon?

  4. Hvordan mon størrelsen på de fine sko er? Har luret på dem, men er i tvivl om størrelsen.. Stor eller lille i numrene? Gode regnvejrs-vibes din vej