old news

Der er ikke nogen særlig nyhedsværdi i haircuffs, men ikke desto mindre er jeg altså stadig fan og synes det er en perfekt måde hvorpå man lynhurtigt kan pimpe en hestehale. Og eftersom highstreet-butikkerne forlængst har fanget at haircuffs er hot, så er der masser af fine og billige modeller at få fingrene (eller hestehalerne) i derude. Ovenviste er fra H&M (der har mange forskellige slags netop nu) og koster 30-40 kr. (sorry, men kan ikke huske det nøjagtigt).

Nå ja, og så har jeg tilsyneladende fået røde striber i håret over night. Vist mere ifølge mit kamera end i virkeligheden. Farven rød plager mig og mit kamera lidt. Brugte en krig på at fotografere jordbær i går og de blev bare aldrig rigtig jordbærfarvede (på billederne altså, de var nysselige i sig selv), til gengæld synes kameraet så at det kunne være vakst med lidt kobberstriber i manen. Godt så. Det er da om ikke andet en nem og ufarlig måde at teste nye hårfarver ;)

I’m still a big fan of hair cuffs and find it a fun an pretty way to dress up ones pony tail in an instant :) This one is from H&M.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Jeg så dig og Penny i morges!! Tænkte først “Hmm, den vovse har jeg set før… Men hvor…?” og så gik der lige 20 sekunder i total lammelse, før jeg opfangede at det var jer! Hæhæ :-)
    Har altid synes at du er smuk, men du er ENDNU smukkere i virkeligheden.

  2. Jeg synes også stadig haircuffs er utrolig fine, og som du siger -det er en nem måde at gøre en hestehale lidt mere interessant. Og det lyder da utrolig mærkeligt med kameraet, omend lidt sjovt. Du gav mig i hvert fald dagens første smil ;)

    Sisselykke.dk