heja

Ih altså, ved godt at jeg har udbasuneret mine svenskofile tendenser tidligere, men må lige ud med det igen. For jeg bliver altså kun mere lun på Sverige og alt svensk. Fik desværre ikke provianteret så meget mere end en stak svenske magasiner denne gang, men så har jeg en undskyldning for at stikke til vores fine søsterland igen snarest. For jeg craver kanelbullar, Bilar, svenske skove og tyttebær. Imens kan jeg hygge mig med svenske blogs og krimier og en tur i Ikea. Heja Sverige, jeg elsker dig!

Ps. hvis nogen har en svensk ødegård, de alligevel ikke bruger, så overtager jeg gerne ;)

Pps. Ja, ja græsset er altid grønnere og sådan. Jeg kan også godt lide Danmark. Og Frankrig. Og Mexico. Og alle mulige andre steder. Er bare særligt begejstret for Sverige pt.

(Visited 160 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Udover at være halvt svensk, så ELSKER jeg bl.a. at deres supermarkeds sortiment udi krydderier ofte er lidt bredere (ikke at det er de underligste ting, men jeg kan blive så led over, at det ikke er til at opstøve så nemme ting som salvie i et dansk supermarked – og nå ja, HEJ SAFRAN!).
  Og hvem siger ikke ja tak til billige bøger? De har helt klart fat i den lange ende.

 2. Det ER også dejligt hinsidan. Og billigt :)
  Mine forældre har den hyggeligste falurøde ødegård, der ligger midt i en skov i Sverige. Uden rindende vand og maden bliver lavet på brændekomfur. Men det er ren zen at komme derop, hvor der er tyst og man nærmest kan høre sig selv tænke.

 3. Sverige er nu altså også en lækker, sprød dame :-D

  Jeg savner i hvert fald at bo derovre – kunne godt overveje at flytte tilbage til Sverige når alle ungerne er flyttet hjemmefra :-)

 4. Jaa! Endelige én, som deler samme glæde for Sverige som jeg gør :D
  Mine forældre har en ødegård i det svenske. Med tiden har jeg virkelig lært at sætte pris på naturen og, hvad, som dertil høre når man siger Sverige. At have en skov som baghave er ikke så ringe!

 5. Emily, du skal väre såå velkommen, hvis du får lyst til en tur til Stockholm. Vi har solskin, blankstille skärgård, rosé på Berns, verdens bedste kanelbuller på Rosendals trädgård og en ordentlig omgang rea. Jeg har lige kört kortet hos Carin Wester og er bange for, at jeg nok kommer til at fortsätte i helgen. Heja Sverige :-)

 6. Åh – min barndom dufter af Sverige – eller hvad det nu hedder. Jeg er halvt svensk og rigtigt mange ferie blev brugt i Sverige mens mine morforældre stadig levede.

  Jeg har indimellem en seriøs kex choklad craving … og lös godis – og must og og og …

  Jeg har desværre ikke været der i mange år – men skal bestemt derover igen… Ren nostalgi…