curly action

Krøller eller ej, jeg har det sjovt…

Der fotograferes af at der fotograferes af at der fotograferes….

Fine gravide Frida fra Sverige. Jeg har læst Fridas blog i umindelige tider, så det var en ekstra bonus ved en i øvrigt dejlig dag, at møde mit store ‘blogidol’ :)

Min yndige finske bloggerkollega Linda, der har bloggen P.S. I love fashion, gennem monitoren.

Som I kan se var jeg omringet af smukke, superblonde, skandinaviske piger (hmm… følte mig lidt som det sorte får…). Her er det søde Monique fra Norge.

Hele teamet bag var så søde og prof og alt kørte bare. Og der var tilmed tid til hyggelige kaffe- (og lösgodis!) og grine-/snakke-pauser og lidt EM-kigning.

Monique, der også har hestehår, får en hånd med stylingen af hendes fantastiske lokker.

Glæder mig helt vildt til at se – og vise jer – resultatet af gårsdagens arbejde, men her er et lille sneak peek :)

Tidligt i går morges fløj jeg til Stockholm for at tilbringe en intensiv og lang dag i et stort filmstudie lidt udenfor byen. Årsagen var at jeg sammen med Björn Axén & OBH Nordica skulle lave en lille hårfilm. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet senere på året! På trods af et pakket program, så var det sådan en rar dag og udover at det var spændende arbejde, så var det også rigtig hyggeligt at møde de andre bloggerpiger fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland. Og spise lösgodis og Kex. Eneste der manglede var en kanelbulle ;)

Yesterday I flew to Stockholm to shoot a film together with Björn Axén & OBH Nordica. Even though it was a long and intense day of work I had SO much fun thanks to a really great team ‘behind the scenes’ and especially due to my very sweet and fun blogger colleagues Monique (Norway), Frida (Sweden) and Linda (Finland).

(Visited 345 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Super nice to meet you too Emily <3 I had such a great day with all of you guys!! Hopefully we're gonna get to work together again in the future!

 2. Hvor er du fin! Det ser ud til at have været en spændende dag :)

  Forresten, kører du stadig Curly Girl-metoden?
  Jeg overvejer at gå over til den, men mangler nogle stylingprodukter. Har du nogle gode tips?

  Jeg leder især efter en varmebeskyttende creme uden silikone, som jeg kan fordele i håret inden føntørring. Og så en slags creme, der samler antenner og giver glans efter føntørring. Også uden silikone. Det må bare ikke være for tungt, da jeg har skandinavisk hår.

 3. Det lille sneak peak ser rigtig lovende ud! Hvor er det fedt, at bloggerne er ved at vinde indpas i forhold til magasinerne og modeller, med hensyn til at formidle mode og være reklamesøjler. Det kan give mig et næsten lige så godt modefix som det tykkeste magasin.

 4. Ihhh hvor er det spændende Emily – du er blevet en rigtig celebrity blogger ;) Glæder mig til at se resultatet – særligt med tanke på, at det lader til at indeholde gode nyheder for os piger med heste/trolde hår :)

 5. Hej Emily,

  Nu har jeg lige prøvet at lede din blog igennem, og jeg synes ikke du har nævnt hvem der i sin tid præsenterede dig for curly-girl-metoden? Det synes jeg kunne være ret sjovt at vide. Jeg har nemlig kun hørt om metoden gennem dig.

  Jeg har for nylig selv besluttet at give mine krøller en ærlig chance. Jeg kom derfor også til at tænke på hvordan og hvorledes jeg skal forholde mig næste gang jeg skal til frisør. Jeg ved at du tidligere har skrevet om at du har fundet en virkelig god frisør. Men hvordan foregår det når du er til frisør? Kan du godt undgå at frisøren bruger glattejern og dermed få klippet en “glathårsfrisure”? Det har jeg nemlig aldrig selv oplevet…

  Mange hilsner
  Camilla – som er ret misundelig på dit hår :-)

 6. Emily, bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, at jeg synes du er ualmindelig smuk. virkelig! hav en god dag :-)

 7. Jeg synes det lille peak du har givet af det portræt der blev taget af dig, ser rigtig interessant ud, for selvom du er blevet “dullet op”, så skinner din egen personlighed på en eller anden måde igennem, og jeg synes, at billedet er blevet et ret gennemført og kontrastfyldt portræt, hvor du måde ser fin og poleret ud, og så samtidig også voksen, “vis” og sexet.