the best hair accessory

Elsker, elsker, elsker de her hårelastikker jeg har fået af DANSK, der udover at være nysselige og festlige også er de eneste hårelastikker jeg er stødt på, der kan holde undertegnedes man i en knold i en hel dag. Hvis jeg bruger en regulær hårelastik er jeg nød til at fastgøre knolden med adskillige hårnåle/-clips også, men med ovenviste sidder den der bare. Og bliver ved med det. Hurra og mange tak for dem DANSK!

I’ve recently received these amazing hair elastics from DANSK and I love, love, love them. Not only are they festive and pretty but they can actually contain my hair in a bun on top of my head for a whole day. No bobby pins needed :)

(Visited 428 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Dem skal jeg helt sikkert prøve! Jeg har selv stort tungt hår, og jeg har også altid haft problemer med at lave en knold der ikke skulle sættes om igen flere gange om dagen.
    Tak for tippet! :)

  2. Jeg benytter lige lejligheden til at anbefale dig BLAX hårelastikker. De er fantastiske. Holder formen længe. Knækker ikke håret. Er nemme at få ud. Og alligevel holder de mit tunge hår på plads hele dagen! Nice :)