skulls n’ bones

Min yndlingshalskæde, som I sikkert har set mange gange her på bloggen, er et lille guld-skull i en tynd guldkæde og et af mine favoritarmbånd er Memento Mori-charmet (også et skull) fra Camille-Clamour4Glamour’s ByBiehl-linje.

Min stil er som oftest ret feminin og netop derfor kan jeg godt lide den rå kontrast et ‘dødningehoved’ tilfører. Jeg har fødselsdag lige om snart og kunne godt finde på at ønske mig begge af de ovenviste skull-kæder, så jeg kan gå totalt skull-bonanza.

Den øverste er fra Stine A og en jeg spottede, da jeg i forrige uge var på besøg hos PR-bureauet Mildh. Kæden med de mange store skulls er fra Gina Tricot og er spottet på Kia.

A have a thing for skull jewelry and I wouldn’t mind having the two necklaces shown above. The silver/gold one is by Stine A and the chunky one is from Gina Tricot.

(Visited 353 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Den er super flot, kan godt forstå at den ryger på ønskelisten ;) Kan specielt godt lide den på det nederste billede, og ja det giver lige et ekstra pift til en ellers så feminin stil – virkelig lækkert!

  /G

 2. Hej Emily,
  I går var jeg inde i byen og var i en butik nær Days butik, som ligger på hjørnet og støder op til Joe and the Juice. Kan ikke huske hvad den hedder; de sælger mange forskellige brands. I den butik kan man købe alle mulige bling-bling smykker, bl.a. en kæmpe skull ring der er max bling, bling. Ringen er klart too much, men med slidte jeans og en fed tshirt og rocket hår, så vil det se fedt ud. No doubt :) Bare et fif herfra, nu hvor jeg læser at du er vild med skulls.

  1. Ih hvor er du sød! Den må jeg da vist ind at kigge på, lyder ‘helt rigtig på den alt for meget måde’ :)

 3. Har også en eller anden ting for skulls. Men ikke på den der alt for emo agtige måde. Men er helt vild med halsekæden med skulls on a row. Måske man skulle en tur forbi Gina på mandag. Bum bum!

  //Sufi
  Sufi’s World

 4. Rigtig fine halskæder – er særligt vildt med den første! Lige et lille tip: Moss Copenhagen laver også rigtig fine skull-smykker! Har faktisk lige købt en skull-ring idag – for sølle 110 kr… Amen altså!