details: mix it

Jewelry: vintage, Topshop, ByBiehl (gifted), River Island// shoes Dune

Lidt detaljer fra outfittet jeg viste tidligere. Ringen på venstre ringfinger (mellem de to andre ringe) er ny og jeg er simpelthen så glad for den. Er vild med hvordan den ser super eksklusiv ud pga. de mange sten og samtidig er rå og afdæmpet grundet det oxiderede sølv. Ville faktisk slet ikke have noget imod en forlovelsesring i samme stil. Hint hint J ;)

Ringen er en tidlig fødselsdagsgave fra ByBiehl, nogen bliver nemlig 27 lige om snart host, host. Kan ikke helt forstå at det er mig, men det går vel den vej… Altså ikke at jeg har nogen komplekser i den retning. Overhovedet! Men synes det er meget bizart at se alle de dejlige studenter (kæmpe stort tillykke hvis der er nogen blandt jer :)) og så regne mig frem til at det efterhånden er 10 år siden det var mig. Ja, ja rundet lidt op og sådan, men alligevel. Synes det er helt vildt så hurtigt tiden går, for det føles jo nærmest som om det blot er et par år siden. Og det er nok snarere det, der skræmmer mig: At tiden går så pokkers stærkt, snarere end det at blive ældre.

Some details from the outfit I showed earlier today. Love my new zirconia ring which is an early b-day gift from cool Danish jewelry brand ByBiehl.

(Visited 399 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Jeg elsker, at du kan bære alt – du er altid så sørens flot! :)

    Jeg fylder 27 i efteråret, og jeg har det på præcis samme måde som dig; jeg er et rigtigt dejligt sted i mit liv, og jeg hviler i det at blive ældre, men for snøvsen, det er skræmmende, som tiden flyver. Hvor blev de sidste fem uni-år lige af?! Vi må huske at nyde! :)

    God weekend!