videoguide: krøller x 3

Én gang krøller, stylet på 3 forskellige måder. Hvilken er jeres favorit?

Kan I huske at jeg var i Stockholm inden sommeren for at optage en hårvideo sammen med Björn Axén og OBH Nordica? Nu er den endelig færdig og jeg har sådan glædet mig til at vise jer resultatet :)

Der var intet manuskript og jeg har selv ordnet alt mht. hår og makeup + fundet på nemme måder at style det på, så det er ‘Emily på slap line’ præcis som det plejer at være i mine videohårguides, omend i meget bedre kvalitet, haha. Gad virkelig godt at have muligheden for at lave hårguides på den måde og i den kvalitet til daglig. Så ville jeg nok også gøre det lidt oftere ;)

Har hidtil altid krøllet hår med et glattejern, da jeg slet ikke kan finde ud af at bruge almindelige krøllejern, men den der Slide Curler er en smart lille fyr, nærmest et kryds mellem glatte- og krøllejern.

Lige nu kører OBH en skæg ‘curlogram’-konkurrence hvor førstepræmien er en klipning og farvning i Björn Axén Salonen i Stockholm + stylingudstyr og stylingprodukter fra OBH og Björn Axén og selvklart rejsen derop + overnatning på lækkert hotel.

A fun series of hair tutorials I did with OBH Nordica. It’s only in Danish, sorry.

(Visited 864 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

   1. Hej Emily.. En utrolig god video til at give os andre inspirationer på. Er hel vild med dit “party look”..
    Forresten lagde jeg mærke til at, dit efternavn er stavet forkert over videoen.. ??!

    1. Dejligt at høre :) Og ja, hvor mærkeligt med navnet. Godt set, det havde jeg ikke selv set, må lige gøre dem opmærksom på det. Tak for at du spottede det!

 1. Fin video – og jeg kan godt lide både det casual look og party look.
  Tror casual er min favorit, kan godt lide at det ser både naturligt og “levende” ud.. ;)

  – Bettina

  kig forbi blondanista.blogspot.com og vind skønne smykker fra Stine A Jewelry!

  1. Mange tak, ja kommer vist også til at sige at det ser naturligt ud et par gange i videoen, hihi, så godt at det stemmer overens med jeres opfattelse af resultatet :)

  1. Hehe… jeg savner det også lidt, fik jo klippet en ordentlig bid af i sidste uge ;)

 2. Hvor er det en skøn video Emily, det er da lige før jeg må have fat i den Slide Curler! :-) Jeg kan nu også bedst lide festlooket, men må indrømme jeg også blev inspireret af den anderledes hestehale til work looket, da jeg selv tit får stylet mit hår noget så keeeeeedeligt når jeg skal på arbejde.

  Tak for evig god inspiration fra din blog! :-)

  1. Dejligt at de kan bruges :) Min idé var at det skulle være noget alle nemt og hurtigt kunne lave, så ikke nogen super avancerede frisurer, men fedt hvis det kan inspirere til at lave noget lidt anderledes (omend nemt/simpelt) i stedet for de sædvanlige hverdagsfrisurer :)

 3. Ej hvor er det smart. Jeg ejer også sådan et almindeligt krøllejern, men synes bare at krøllerne bliver så falske og unaturlige at se på. Kommer til at tænke tilbage på mit hår i 9. klasse hvor den ikke fik for lidt med krøllejernet og en omgang hårspray. ;)

  Emiliy hvilke produkter bruger du btw efter du har lavet krøllerne, for at få dem til at holde resten af dagen? :)

  Kærligst Naja
  http://www.en-lille-pose-stoej.blogspot.com

  1. Hmm… bruger faktisk som regel aldrig noget. Måske en anelse voks (bruger Purely Professionals Wax 1) eller lidt Moroccan Oil, men det er mere for at give glans/samle end for at give hold. Det holder nemlig af sig selv fordi der er krøl/fald/struktur i det fra naturens side :)

  1. De tre cirkler er links til tre nye videoer, så bare klik på den, du vil se.

   (Det tog også mig lidt tid at regne det ud, sad også og følte mig lidt dum, haha)

   1. Præcis Katrine :) Ingen grund til at føle sig dum dog, det er I garanteret ikke de eneste der ikke lige har fanget med det samme.

 4. Det ser super godt ud! Du har sådan noget flot hår!
  Må jeg spørge, hvilken serum du bruger? For den jeg har for tiden har bare slet ikke levet op til forventningerne, så den skal skiftes ud herefter.

  1. Den jeg brugte i videoen var en de havde fra Björn Axén og den var god. Jeg bruger selv Purely Professionals Wax 1 eller Treatment 1 eller Moroccan Oil :)

   1. De 3 jeg nævner kan dog ret forskellige ting. Trines Wardrobes Argan Oil er i øvrigt et godt (og billigere) alternativ til Moroccan Oil :)

 5. Super flot hår du har Emily! Ønsker mig lige så langt og tykt hår til jul ;-)
  Og god guide med tre meget fine frisurer – jeg elsker langt krøllet diva hår, det ser altid flot og eksklusivt ud, hvad enten det er til hverdag eller fest.

 6. Virkelig fed video!
  Men jeg kom til at tænke på, om du evt. Ved hvor mange mm det er på? Det plejer nemlig at blive oplyst på krøllejern, men kan ikke læse mig til det nogle steder :(