videoguide: nemt boho festhår

En lille fredagshårvideo til de af jer, der skal ud i weekenden. Det er en af de videoer jeg lavede sammen med OBH i Stockholm og er blevet en af mine yndlingsfrisurer siden. Og sådan skal mit hår sidde, hvis jeg ender med at tage ud i aften. Altså som i slutningen af videoen. Billederne allerøverst er taget inden jeg sætter det op og ‘krøller det efter’. Super nem og fin opsætning (hvis det ellers kan kaldes det). Og det fede ved den er at man kan have løst hår, samtidig med at det bare ‘sidder’ og bliver holdt på plads. Perfekt til en vild nat på dansegulvet ;)

Hvis man vil avancere den lidt kan man binde en dobbeltknude af det hår man twister og trækker bagom. Og så sætte knuden fast med to hårnåle indefra – sådan at hårnålene er usynlige og det ligner at knuden holder det hele fast. Så fin lille ekstra detalje :)

Håret er krøllet med Slide Curler’en og sådan et par stykker + en tur til Stockholm sætter OBH på spil i denne sjove ‘Curl-o-gram’ konkurrence :)

Den sorte kjole er i øvrigt den jeg har på i dette indlæg.

God weekend!

ENGLISH RECAP: A video guide for an easy and romantic hair do for a night out on the dance floor. Unfortunately it’s only in Danish but you might get the idea by watching the video anyhow :)

bloglovin

(Visited 1.009 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Okay, det slipper du så væsentlig bedre fra end jeg gør, når jeg prøver :-) Måske er det krøllejernets skyld, hehe…? Superfint hår!