haircut

I sidste uge blev jeg klippet af Kendra hos Beauty Avenue og jeg er SÅ glad for resultatet og det var tilmed også en rigtig dejlig oplevelse at være der. Jeg ville dog lige vente med at skrive om det, til jeg havde vasket håret et par gange og virkelig havde mærket resultatet.

Som I ved har jeg grum frisørskræk og derfor var det næsten et år siden jeg sidst blev klippet. Alle frisører jeg har været ved vil helst klippe i mit hår, når det er tørret og glattet. Hvilket helt sikkert også er nemmest for dem, men det nytter jo ikke når man har fald/krøl og håret ikke er helt glat til hverdag.

Kendra er amerikaner og uddannet hos Aveda i USA og gjorde (heldigvis) alting lidt anderledes :) Efter at have snakket grundigt om hvad jeg gerne ville have (og ikke ville have) og hvordan jeg styler mit hår til hverdag og hvor lang tid jeg bruger på det, fik jeg vasket håret og fik lækker dybdegående hårkur og håndmassage(!), og så klippede hun ellers i mit våde og bølgede hår, så hun kunne se hvordan det faldt naturligt.

Hun lyttede også til mit ønske om at få et lidt ‘slankere’ look på længderne, men samtidig beholde det meste af længden, så der blev klippet rigtig meget hår af, men uden at jeg blev korthåret. Til sidst fik jeg tørret håret (og her fik hun altså lov at tørre det med en børste, derfor det var glat i sidste uge) og så tyndede vi lidt mere ud i det. Inden jeg nåede at sige at jeg ikke ville have hårlak i (er næsten lige så bange for hårlak som for frisører), spurgte hun mig hvordan jeg kunne tænke mig at mit hår så ud/føltes, så i stedet for de obligatoriske mængder hårlak fik jeg ‘Smooth Infusion’ serum i, der gjorde håret blødt og blankt.

Hår er selvfølgelig forskelligt, ligesom vi er det, men udfra hvad jeg har oplevet får Kendra mine varmeste anbefalinger :)

Just had my hair cut at Aveda salon Beauty Avenue here in Copenhagen :)

(Visited 1.306 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Åh, det lyder som en dejlig frisør! Jeg har de syge krøller, så jeg har også mere end én dårlig frisøroplevelse under bæltet. Faktisk tror jeg, det er ved at være to år siden, jeg er blevet klippet sidst, og de nederste centimeter af mit hår minder mest af alt om hø… Men åh, jeg er skrækslagen for at gå ind og bestille spidser og komme ud med en page!

   1. Er det hm trend? Har lige været inde i en butik og vise de fine billeder af dig, men de kunne ikke genkende trøjen.

    1. Jep, det er en trend, glemmer altid at skrive det, da jeg ikke tænker over det. Bruger H&M i fields og på Amagertorv og der har de nemlig trend i begge :)

 2. Det ser super lækkert ud! Dejligt med en frisør der hører efter.
  ville ønske jeg havde ligeså langt hår som dig, du har virkelig min drømme frisure.

  xo
  Two Minds

 3. Hvor meget gav du for det? Ud fra alt, hvad du har fortalt om dit hår i dine hår-indlæg, minder mit meget om dit, og jeg leder efter en ny god frisør :)

 4. Jeg bliver lige nødt til at kommentere på dette indlæg.. Hold nu op, hvor er du altså bare smuk!

 5. Så sidder man her med sin fede udgroning og en knastør høstak og er en liiiile smule misundelig på dit hoved! Og hår…

 6. Jeg er heller ikke så vilde med frisører. Synes altid de misforstår mine ønsker omkring mit hår. Er som regel aldrig tilfreds med håret, når jeg er færdig ved frisøren. Jeg vil bare så gerne have langt hår, så derfor synes jeg ikke det er særlig fedt at være ved frisør, fordi de altid klipper lidt for mig af her og der… Det eneste jeg gerne vil, er at have mine spidser klippet, så mit hår kan blive langt.. Jeg var til frisør i februar og skal det snart igen (de anbefaler at man gør det hver 4. måned)….. Jeg kommer bare sådan til at vente for længe og først komme til frisør i sidste tid, fordi jeg ved, at mit hår vil blive kortere af en tur til frisøren

 7. Beauty Avenue er det bedste sted i byen, punktum! Har kommet hos søde søde Stella i 6 år (eller mere…) og kunne aldrig drømme om at booke tid hos andre. Er som altid super misundelig på dit lækre hår:)

 8. Du har virkelig det flotteste hår jeg længe har set, og jeg hader at mit hår er så lyst, for så kan jeg ikke få ombre-hår, ved mindre jeg har lyst til at farve min lyse udgroning hver 3. uge! Anyhow, jeg er lidt nysgerrig; er det din egen naturlige hårfarve i “udgroningen”? – Selvom jeg selvfølgelig godt ved det ikke er en udgroning :-)

  1. Hehe… jo det er faktisk en udgroning ;) Havde lyse striber i det meste af håret for 2-3 år siden og det er ‘bare’ dem jeg har ladet gro ud + så hvad sol og sommer gør. Men jo, det er min naturlige farve oppe i toppen :)

   Og tak :)

  1. Hehe… skal nok holde en pause søde dig ;)

   Har haft lyse striber i hele molevitten og det er dem, der er ‘groet ud’ så spidserne er farvede og toppen er min egen farve :)

   Og tak <3

 9. Så flot..
  Jeg vil også gerne høre hvad du endte med at give for det?
  Jeg må lige høre, skulle du fortælle dine ønsker og forklare hvordan det ikke skulle være på engelsk?

  1. 650 kr. Og super godt spørgsmål mht engels, det har jeg helt glemt at skrive: Ja, alting foregik på engelsk, så det kan selvfølgelig være en udfordring hvis man ikke er helt hjemme i sproget. Tror dog at man blot kan sige det til de søde receptionister på forhånd og så vil de helt sikkert gerne hjælpe med at ‘tolke’ :)
   Og så er det jo altid en god idé at tage billeder med af det man vil have :)

 10. Dit hår ser jo fuldstændig fantastisk ud, Emily! Hvordan får du til at se ud som på billederne her, uden at glatte, tørre osv., når du jo har rigtige krøller?

  Jeg har selv naturkrøllet hår. Jeg er forlængst begyndt at vaske mit hår i sulfatfrishampoo og er rigtig glad for det, men jeg har samtidig glattet det i årevis fordi jeg ikke er vild med det, når det krøller rigtigt. Jeg er smadder ked af at glatte det, og gad virkelig at godt kunne ‘tæmme’ det, så ikke det decideret krøller, men blot har fald som du har her.

  1. Jeg reder det ud efter badet mens det stadig er vådt og kommer så leave-in-conditioner i (bruger Purely Professional Treatment 1 for tiden) og så rører jeg det ikke før det er knastørt hvor jeg kommer lidt olie/serum i :)

 11. Hej Emily,

  Følger din blog troligt, og nu er det ved at være tid til at komme til frisøren for mig. Har selv krøllet hår, og kan se mange af de nedenstående kommentarer drejer sig om piger med “frisørskræk”, fordi der bare er rigtig mange frisører der ikke rigtig kan håndtere krøllet hår. Og jeg er desværre selv en af dem som ikke har fundet “the one” endnu, som formår at klippe mit hår rigtigt. De fleste vil glatte det inden de klipper, men da jeg ikke selv glatter mit hår til hverdag- så fungerer det bare ikke når håret så er blevet vasket. Så efter at have læst din anbefaling her, tror jeg Beauty avenue er stedet jeg booker en tid hos ASAP. Men skal lige hører dig, om du har prøvet andre frisører end Kendra, eller er hun er måske bare den der kan tæmme krøllet hår (mon hun selv har krøller)?

  1. Hun har ikke selv krøller (så vidt jeg ved), men hun er uden tvivl den der har klippet mig bedst. Har været hos hende 3 gange nu og det er aldrig sket med en frisør tidligere. Husk at sige hvad du vil have og ikke have :)
   Held og lykke!