current beauty faves

4 ting jeg har testet for nylig og er vild med.

Jeg modtager mange skønheds- og hårprodukter, men det er de færreste der slipper gennem nåleøjet. Nogle simpelthen fordi jeg allerede på ingredienslisten eller lignende, kan se at de ikke er noget for mig og andre fordi de ikke lever op til hvad de lover. De af dem jeg kan lide og synes virker (for mig vel at mærke) ender dog af og til her på bloggen og lige for tiden har jeg en masse nye skønhedsfavoritter jeg gerne vil dele med jer, så der kommer nok et par ‘current beauty faves’-indlæg mere i den nærmeste fremtid :)

Men nu skal det handle om dette indlægs favoritter:

 • Tørshampoo fra Trine’s Wardrobe. Virkelig et hit og nærmest et kryds mellem tørshampoo og hårpudder, forstået på den måde at den også giver struktur og fylde og det der matte/lidt scruffy look. Det er den jeg har i håret i dette indlæg.
 • Super ren, ‘økologisk’ og uparfumeret selvbruner fra Vita Liberata. I mine yngre dage var jeg mere end glad for selvbruner, så jeg har prøvet mangt og meget og denne er uden tvivl den bedste selvbruner jeg nogensinde har prøvet! Den har vundet en Danish Beauty Award tidligere i år og det er fuldt fortjent. Farven kommer gradvist i løbet af et par timer og denne variant er lavet til at man opbygger farven over et par dage. Jeg har blandet den i min bodylotion ca . to gange om ugen efter badet for et helt naturligt resultat. Super til lige at holde sommerkuløren lidt ved lige. Jeg har også brugt den i ansigtet.
 • BB Cream fra GOSH. Uden parfume og parabener og ikke testet på dyr. Jeg går normalt ikke med foundation og jeg havde heller ikke prøvet en BB Cream før jeg fik denne i hænderne (så kan ikke sammenligne med andre BB Creams). Men sikke en lille vidundersag. Den lægger sig pænt, men ser super naturlig ud og jeg føler ikke jeg har en maske på, men bare lidt pænere og mere ensartet hud.
 • Det magiske neglelakfjernerbad fra Sephora. Måtte jo lige se hvad alt ståhejet handlede om. Den er god nok, den er vanvittig smart og nem og sej. Man stikker fingeren ned, drejer evt. lidt og vupti, så er neglelakken væk og man slipper for tusind vatrondeller og acetone alle vegne. Mangler bare en hvor tæerne også kan komme ned. Eller nogle længere tæer…
De tre første produkter er nogle jeg har modtaget til test/som gave.
4 products I’m currently obsessing over: Dry Shampoo from Trine’s Wardrobe, self tan by Vita Liberata, GOSH BB Cream and Sephora’s Express Nail Polish Remover.

bloglovin

(Visited 610 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Har tænkt præcis det samme med Sephoras neglelakfjerner. Ville jo være genialt, hvis man lige kunne stikke de små pølsetær ned i en bøtte og puf så var lakken væk. Det må smides videre til dem i en mail med forslag til forbedringer og nye produkter :)

    1. Hihihi… Du må have lange smidige akrobattæer og ikke mine små pølsetæer så ;)

  1. Den jeg bruger fra Pretty Nails, kommer med en lille dims til tåneglene, en lille metalpind med en minisvamp på spidsen. Jeg ved ikke hvordan udvalget er i Danmark, men den her har jeg bare købt på et almindeligt amerikansk apotek…. Så det findes :-)

 2. Lugter selvbruneren lige så slem som andre selvbrunere? :-( og hvor kan man købe den? (gerne på nettet)

  1. Nej, den lugter næsten ikke. En lille smule efter et par timer ‘når farven udvikler sig’, men den er bestemt i den tålelige ende :)

   Et godt tip er at komme den på om aftenen (helst lidt inden sengetid, så det kan tørre og ikke ender på sengetøjet) og så gå i bad om morgenen, så slipper man helt for at lugte af ‘kartoffelskræller’. Men altså, denne er absolut i den mildere ende synes jeg :)

 3. Jeg hader simpelthen at gå med foundation, men jeg har endnu ikke læst en eneste dårlig anmeldelse af en BB creme, så måske skulle man alligevel give den et shot…

  1. Der er ikke parabener i, men lidt parfume i nogle af dem, denne bl.a., men ikke dem alle :)

 4. Lyder godt med tørshampoen – det kræver en god een, når man kun vasker hår ‘rigtigt’ 3 gange om ugen (:

 5. Jeg skal helt sikkert have købt den tørshampoo på et tidspunkt, bruger dem jævnligt og har prøvet en del, så Trines skal selvfølgelig også prøves :)

 6. Haha, jeg har også allerede forsøgt at stikke tæerne ned i min (med det resultat at der var neglelakfjerne ud over det hele, så det kan ikke anbefales ;) )

 7. Synes du ikke Sephora neglelakfjerneren lugter rigtig, rigtig kraftig?!
  Overvejede at købe den – men stillede den tilbage igen med det samme.
  Har derimod prøvet én fra Depend (tror jeg det var), den lugtede ikke nær så grimt :) for idéen bag er super smart

  1. Hmm… det har jeg ikke tænkt over. Plejer at bruge ren acetone, så jeg er nok ikke så sart hvad det angår. Men kan da være at jeg skal prøve Depends næste gang :)

 8. Bruger du tørshampoo som erstatning for hårvask, eller som styling?
  Gad godt til at være lidt bedre ved mit hår, men da jeg løber/træner 4-5 gange i ugen, ser jeg mig næsten nødsaget til at vaske hår lige så ofte. Men mon man kan klare det med sådan en omgang tørshampoo? :)

  1. Begge dele i flæng ;)

   Den gang jeg løb/trænede meget selv, nøjedes jeg ofte med blot at skylle håret igennem og komme lidt balsam i spidserne, sådan at jeg ikke vaskede med shampoo hver gang.

   Tørshampoo er super på 2. eller 3. dagen hvis håret lige er blevet lidt klasket/småfedtet. Men når man har svedt meget, tror jeg ikke at man kan nøjes med tørshampoo… Men det er da et forsøg værd :)

 9. Jeg troede at tørshampoo og hårpudder var to navne for det samme produkt ! Der kan man bare se. Hvad er forskellen på de to ?
  Og tak for en god blog :)
  Hilsen Ditte

 10. Hej Emily!

  Hvilken tørshampoo foretrækker du – denne eller Kloranes? Hvorfor;-)?

  Takker;-)

  1. Denne til styling (da den giver mere hold), Kloranes til et naturligt look/hvis håret skal friskes op :)