statement necklaces

I forgårs var jeg oppe i H&M’s showroom at kigge på de spektakulære Anna Dello Russo for H&M styles og jeg blev især betaget af ovenviste iøjnefaldende kæmpehalskæder. Vil gerne have dem alle. Sorte skinny jeans, en tee og så en af Annas halskæder og så ser man spiff ud på 5 minutter.

ADR x H&M sagerne kommer i butik (kun Amagertorv og på webben) i starten af næste måned og så skal jeg købe halskæder til den store guldmedalje :)

A couple of days ago I got a preview of the Anna Dello Russo for H&M styles and I really liked the necklaces shown above.

bloglovin

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Åh, hvor er jeg glad for, at du har taget billeder af enkelte items i stedet for gruppebilleder. Smykkerne er simpelthen så loud, at jeg slet ikke kan finde ud af, om jeg kan lide dem, når der er så mange samlet på ét sted! :D

  2. Åh jeg er ved at dø for at få fingrene i den grønne halskæde. Er du sikker på at det ikke bliver solgt i Århus? Det plejer det nemlig at blive…
    frkforsom