me, my hat and I

Jep, jeg faldt i gryden med udklædningstøj som lille og nu vil jeg bare have mere ;) Og hvilken bedre måde at ønske jer alle en god og festlig fredag på end med Anna Dello Russo for H&M hat/headpiece/hårpynt og mega bling statement halskæde?

Overvejer i øvrigt helt alvorligt om jeg mon skal eje den der pip-hat, men hvornår har man den mon på? Når nu man ikke er Anna eller Aura?

When in H&M’s showroom I tried some of the Anna Dello Russo x H&M accessories on. I adore the bird hat, but I can’t figure out when to wear it…

bloglovin

(Visited 388 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Du skal da have den på til Derby!!
  Ikke nok med at du ser hamrende godt ud, du vil uden tvivl også hive prisen hjem som hende med den flotteste hat!

 2. Så troede jeg lige, jeg skulle være genial og foreslå heste, men nej, det var der allerede en del kloge hoveder, der havde tænkt på. ;)

 3. Måske man bare skal erhverve sig Anna’s “why not-mentalitet”, og så gå all in på accesories :-) jeg er ihvertfald klar på halskæde og dertilhørende øreringe :-)

 4. Nå man skal komme med et rigtig overbevisende argument om at man holder af nogen som carrie i SATC filmen,”I was wearing a bird on my head”!

 5. haha! – hvor sødt!
  Jamen dne kan nok godt lige tages på til en festlig begivenhed? pæn nytårs middag? :)

  jeg har kig på nogle armbånd derfra, knus ellinorthorsen.dk

 6. Den hat er intet mindre end fantastisk.. Jeg synes du skal hoppe i med begge ben og være ligeglad.. Det er jeg sikker på Anna også ville sige.. Og det med udklædning er da kun skønt og forfriskende, ellers ville verden kun være trist og grå..

 7. Tja, hvis du skal til et royalt arrangement ville den være fuldstændig PERFEKT! Men ellers ved jeg ikke lige i hvilke sammenhænge, den kan bruges ;)

 8. Hihihi… tak for alle jeres fantastiske bud på hvornår man har sådan en fugl på hovedet ;)

  Måske jeg skal overveje den…

  klem