opskrift: sort smoothie// black smoothie

Mere eller mindre en af mine klassiske smoothies, men med kulpulver, deraf farven. Kullet sksl have en udrensende effekt og om ikke andet synes jeg det ser flot ud og kan være en skæg idé til et lidt anderledes brunch-bord. Læs mere om det her.

Kulsort smoothie til 1
1 banan
1 stor håndfuld skovbær, frosne
ca. 3 dl sojamælk eller almindelig mælk/yoghurt (eller til det dækker og kan køre rundt)
1-2 breve kul fra Sort of Coal
Revet skal fra en halv økoappelsin
1 tsk lakridspulver
1 tsk vanillepulver

 •  Blend det hele grundigt i en blender og nyd med det samme.

Apropos kulsort, så kan I tro at jeg oplever en masse hernede i Afrika (jvf. indlæg fra i søndags). Glæder mig helt ustyrligt til at fortælle jer om hvor jeg har været og hvorfor og dele alle begivenheder og billeder med jer! Har virkelig fået sat min egen verden og prioriteter lidt i perspektiv. Og er vågnet til lyden af brægende gedekid, det sker altså ikke hver dag derhjemme… Og tak for at I er så gode til at hjælpe hinanden i kommentarfeltet, mens jeg er væk (har verdens langsommeste internetforbindelse her).

Banana and berry smoothie with coal powder for a detoxing effect.

bloglovin

(Visited 1.430 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Det var alligevel alternativt med en sort smoothie – den ser god ud, men tanken om at spise kul er nu ret sær (:

  – Anne

  1. Jeg har det på samme måde. Er meget betaget af farven men den virker næsten farlig at indtage? Men når der nu er skovbær involveret kan det vel ikke gå helt galt? :)

   -Christina

 2. Åh, jeg ville sådan ønske du i det mindste kunne sige hvor i Afrika. Det der med bare at skrive Afrika, forekommer sådan lidt…stort! Men apropos kulsort kan man vist konkludere, at det er sub-sahara ;-)

 3. Kan man ikke smage kullet? Og gør det overhovedet godt for andet end looket? (Jeg kan godt huske for et par år siden da kul pludselig blev hipt – jeg købte en sæbe, og en pind til at putte i vandkanden, men jeg blev ikke rigtig imponeret over nogen af delene…)

 4. Mums, det lyder altså lækkert.
  du er virkelig så god til, at komme med gode og varierede smoothies, det rigtig fint. Elsker at få inspiration. :-)

 5. Jeg vil også gerne vide om man kan smage kullet – og får man ikke sorte bisser og sort tunge af at drikke den? Hmm :) Meget flot, og kunne godt tænke mig at prøve det der kul. Men altså ikke hvis min mund bliver sort som… ja, kul :)

 6. Mega cool… så er det bare på med den sorte neglelak og ninja-looket… jeg glæder mig til at smage smooth blackness

 7. Vil bare lige sige, at jeg ELSKER din blog. Som i knuselsker!
  Også kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor du køber de fantastiske sugerør med snoede striber? Jeg er nemlig temmeligt vild med dem!

 8. Den ser faktisk ret lækker ud, men tror lige, at jeg skal vænne mig lidt til tanken om at spise kul :) Måske jeg bare lige laver den uden kul til en start :)

 9. Hej Emily :-)
  Rigtig dejlig blog du har og skønne opskrifter.
  Jeg har et lille spørgsmål. Hvor køber du alle de her lidt specielle ingredienser til dine smoothies, vaniliepulver, lakridspulver osv.

  Cecilie

  1. I helsekostforretninger for det meste :)
   Søg evt. efter indlægget Smoothie Accessories (findes også under ‘opskrifter’ i menuen) :)

 10. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg synes det ser godt eller vondt ut… Tror nok ikke jeg skal teste det ut selv, men kult var det!

 11. Ihj, hvor spændende – nu er du den 2. af mine faste bloggere, som pt. er i Afrika – mon det er et blog arrangement? :o) Den anden blogger er den norske blogger, Kristina Andersen.