z for zöl

Flere af jer har spurgt hvor de fine øresmykker, jeg havde på, på nogle af Berlin-billederne var fra. De er – ligesom den tynde guldring jeg har på ovenfor – fra det danske smykkefirma Zöl, der laver meget fine og tidstypiske smykker, der tilmed er til at betale. De ørestikker jeg har på med blomsterne koster eksempelvis 495,- og ringen 395,-. Det er selvfølgelig bare guldbelagt til den pris, men alligevel. Gad virkelig også godt eje denne ring, der passer til ørestikkerne. Hint hint, til dem der snart (eller noget) skal give mig julegaver ;)

ENGLISH RECAP: I really like the jewelry by Danish Zöl. Affordable, trendy and pretty.

bloglovin

(Visited 314 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily. Har et spørgsmål, som ikke har noget med dette indlæg at gøre, men håber det er ok, at jeg stiller der her alligevel. Jeg overvejer at prøve Curly Girl-metoden, mest fordi jeg har en tendens til fedtet hår. Jeg har lang, tykt, lidt bølget hår, som desværre bliver hurtigt fedtet. Førhen vaskede jeg mit hår hver eneste dag, men jeg har prøvet at skære lidt ned på hårvaskene og har igennem det seneste års tid vasket mit hår hver 2(-3.) dag (med alm. shampoo + balsam), men allerede dagen efter hårvask er min hovedbund lidt fedtet igen. Jeg kan se en lille forbedring i, hvor hurtigt mit hår fedter i forhold til dengang, hvor jeg vaskede det hver dag, men jeg er stadig ikke helt tilfreds. Tror du, at CG-metoden kunne hjælpe mig?

  1. Du kunne i alle tilfælde prøve at begynde at bruge sulfatfri shampoo og se om det hjælper. Og ellers er det da bare at prøve CG i en lille måneds tid. Hvis ikke det duer, så stopper du bare igen :)
   Og så er tørshampoo din ven på 2. eller 3. dagen. Jeg er glad for dem fra Trines Wardrobe og Klorane :)

 2. Hold da op hvor I bloggere dog frister med alle mulige smykke-firmaer/-mærker inde på de forskellige blogs.
  Det er guf for en smykker-lover som mig (men knap så meget guf for pengepungen og/eller længselshjertet).

  Nå, men synes (også) at Zöl ser rigtig smukt ud. Den store ørering du har på på billedet.. Jeg synes ikke jeg kan finde den inde på hjemmesiden, men måske kikker jeg bare det forkerte sted? Har du et direkte link til den?

  Tak for en helt igennem fantastisk skøn blog!

  Frøken Jensen

 3. Hej Emily.
  Jeg håber det er i orden at jeg lige stiller et spørgsmål, som er irrelevant ift. indlægget :-)
  Jeg står nemlig og mangler en god scrub og kan huske at du på et tidspunkt skrev, at du bruger Cliniques 7 day scrub? Bruger du stadig/vil du stadig anbefale den? :-)

  Tak for en fantastisk blog, som jeg efterhånden har fulgt i et par år!

  – Josefine

  1. Ja, det kunne jeg ret godt lide. Lige nu bruger jeg en fra Ole Henriksen, som også er god (en med noget sukker-noget i en rød/pink krukke) :)

 4. Hej :-)

  Synes du at den ear cuff du har på, sidder som den skal? altså ikke falder af osv