little things: undies

I Berlin var jeg forbi en af mine yndlingsundertøjsbutikker Princesse Tam Tam. Og fik købt lidt for meget, lidt for dyrt undertøj ahem… De laver det fineste undertøj og har virkelig mange smukke bh’er til os, der egentlig ikke er så vilde med bh’er. Dvs. ikke er så pjattede med fyld og puder og bøjler. Jeg er egentlig helst fri, men som vi har diskuteret i forbindelse med dette indlæg, så er det jo af og til en god idé med lidt support ;) Og skal det være, så lad det være Princesse Tam Tam. Eller den sorte bh, jeg har fået fra Abecita (og som jeg ikke er ene om at være fan af), på billederne ovenfor. Den opfylder samme ‘non-bra’ kriterier og jeg ønsker mig en i hver farve til jul :)

ENGLISH RECAP: Lovely new undies by my favorite lingerie brand Princesse Tam Tam + a gorgeous black bra by Abecita (the black one).

bloglovin

(Visited 328 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Altså pæne er de jo virkelig… Men hos NOGEN af os besidder bh’en jo en egentlig funktion, og der kommer man altså ikke langt med sådan et stykke blondestof der… ;)

 2. Hvor er de bare fine, er helt vild med farverne! Jeg elsker også bh’er uden bøjler og fyld, især blonde trekants bh’er er yndlings for tiden :D

 3. Smukt! Kan virkelig godt ærge mig over min fyldige g-skål, når jeg ser sådan nogle delikate skønheder. Der er ikke noget pænere end bh’er i flotte, sarte materialer, uden skåle og bøjler.

  1. Men ok, så kan jeg omvendt ærgre mig over min flade barm ;) Der er noget ved det hele…

 4. Elsker looket og stilen, men kan du sige noget om hvor store bryster man må have, for at de stadig “gør arbejdet”? Helt sikkert et muligt julegaveønske!

 5. Jeg må indrømme, at du har inspireret mig til at prøve sådan en fin bh! Jeg må ud og have købt en :) De er alle tre virkelig fine på hver deres måde.

 6. Årh hvor er de fine ! :) elsker disse bh’er ! Hvad hedder dine og hvor kan man købe dem :)?

  1. Disse er fra Princesse Tam Tam og Abecita. Jeg tror desværre ikke at førstnævnte fås i Danmark, men prøv evt. at Google :)

   1. Tak det veil jeg prøve :) men har disse sæt ikke nogle særlige navne ? Kan se på nettet at de forskellige sæt har forskellige navne :)

    1. ved det er et gammelt indlæg efterhånden, men Princesse Tam Tam fåes i Illum (og nogengange i Magasin)