livstegn fra det døde hav

Pic: Josefine Aamodt

Hej fra Det Døde Hav. Der nok er noget det sjoveste jeg har prøvet. Det føles mere som olie end vand og det er så, så, så skægt at bade i det. Man føler sig som en lille korkprop og det er en ret fantastisk oplevelse at ligge (eller sidde!) og flyde på den måde :)

Knapt så fantastisk har det været med internetmuligheder, det Døde Hav ligger bogstaveligt talt midt i ørkenen og en masse er derefter… Men nu er vi på et mere end dejligt hotel i Jerusalem (Leonardo Plaza) og alt er toppen også internetforbindelsen. I morgen skal vi ud at opleve Jerusalem og derefter går turen mod Tel Aviv :)

ENGLISH RECAP: The Dead Sea might be one of the funniest things I’ve ever tried. The water feels far more like oil than water and to float or sit(!) on it is amazing. You feel weightless and like a cork :)

bloglovin

(Visited 2.341 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. VIDUNDERLIGT billede kære Emily! Vandet ser godt ud, du ser godt ud, herrerne bag dig ser godt ud, hæh! Det ser ud som om alle på billedet nyder livet i høj grad, det er dig vel undt!

 2. Wauw et fantastisk billede!

  Jeg kom til at tænke på – hvilket objektiv bruger du, når du er på rejser? F.eks. hvilket har du brugt i dit indlæg med delfinerne og hvilket har du brugt her? :)

  1. De begge taget med 50mm :)
   Jeg tager stort set alt med det, da jeg er for doven til at skifte…

 3. Hvor ser det sjovt ud! Det må jeg prøve en dag :D

  Nannakrautwald.blogspot.com

  Knus

 4. Hvor ser det bare skønt ud, Emily!

  Jeg har aldrig selv været i det døde hav, men har hørt det er helt fantastisk – og SUPER godt for huden!! :) Det skal prøves en dag! :)

 5. Hvor ser det helt fantastisk ud! Og hooold nu op hvor er farverne på billedet smukke (vandet, bjergene, himlen). Glæder mig til at se billeder fra Jerusalem – er sikker på, at de bliver smukke :)

 6. Ej, hvor er det et fedt billede! Hold da op :)
  Jeg er dødmisundelig, kunne virkelig godt tænke mig at prøve at bade i det døde hav. Håber jeg en dag får muligheden for det!

 7. Hej Emily.
  Hvor ser det bare dejligt ud :) Jeg tænkte, at jeg lige ville give dig et lille “tip”!

  I Mariager (et sted i jylland), ligger der et saltcenter, som har et lille bad der imiterer det døde hav :) Selvfølgelig er det ikke det samme, men det er rigtig sjovt, og man flyder som du gør på billedet – samt er det rigtig godt mod eksem osv (som du jo sikkert ved).

  Og så er det generelt et rigtig hyggeligt lille wellness-sted :)

 8. Hej Emily,

  jeg sidder lige og planlægger min kommende ferie i Israel. I den forbindelse vil jeg gerne høre dig hvordan du kom til og fra det døde hav?
  Kan læse mig til at det var Tel Aviv – Døde hav – Jerusalem – Tel Aviv?
  Lavede i noget på vejen til og fra det døde hav?

  Håber, at du har tid og lyst til at svare!
  (Håber at jeg kan få taget mindst lige så flotte billeder som dine ;) )
  Kh,
  Tanja