fun & floating

Her er det desværre regn i dag og nogen havde på ingen måde forestillet sig regn i Israel, så jeg er lidt på den hvad påklædning angår. Så er det godt at man kan mindes gode, tørre og varme tider på stranden i går (og nej, det er ikke hvad det ser ud til ;)) og mit liv som korkprop i Det Døde Hav i onsdags.

Kunne godt lige nuppe en tur i Det Døde Hav igen i dag. Sådan bliver det dog ikke, om lidt står den i stedet på Bauhaus-arkitektur i Tel Aviv, hvilket egentlig er endnu bedre hvis nogen spørger mig, hvis altså ikke det lige var for det der regnvejr og mine sandalfødder. Hvis ikke I vidste det allerede, så kan I nok fornemme at jeg er panisk angst for regn. Regn og rotter. Derudover synes jeg verden er ganske rar.

Og lige nu Tel Aviv i særdeleshed. Det er en helt utrolig og meget særegen (og lidt sær på en god måde) kosmopolitisk smeltedigel og jeg er lidt trist over at skulle hjem i morgen. Har kun lige fået kradset i overfladen og jeg ville egentlig gerne have denne by helt op under neglene.

ENGLISH RECAP: As it’s raining in Tel Aviv today I’m cherishing the memories of beach life and floating in The Dead Sea of this week. And having fun and a wonderful time.

bloglovin

(Visited 312 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg vil til Israel! Du får det til at lyde ret magisk.

    mvh. én, der virkelig også hade regn, og som panisk slår paraplyen ved blot et par dråber, imens jeg hvæser lidt som en kat. (mit hår bliver fladt og det er vådt, tøjet klistrer og det er koldt og min mascarra løber)

  2. Kære Emily – hvorfor er det, at jeg ikke har bemærket den tatovering før?!?! Må man spørge hvad der står? :)

  3. Oj REGNAR DET!?? Det är ju sällsynt där *haha* Ni har verkligen fått allt :D

    Jag gissar Josefine & du “fannt” varandra, du ser ju lika sprudlande glad ut på ALLA foton. Vackra kvinna

    Goda Klemmer fra Sessan (Josefones Svenska väninna som också bor i Norge *hihi*)