insta week

En ordentlig omgang Instagram-billeder fra de sidste par uger, der har budt på lidt af hvert ud over de sædvanlige Insta-obsessions (Penny, morgenmad, kager, negle). Besøg hos Børnehjælpsdagen, hvor jeg sammen med en række andre var dommer i en designkonkurrence, de holdt i samarbejde med byBiehl. Min fine Bedstes 87-års fødselsdag. En dejlig tur hos Beauty Avenue. Og en lige så dejlig tur til Berlin, hvor vi bl.a. havde en rar eftermiddag med sødeste Mie. Besøg hos Kinz Kanaan, hvor jeg valgte smykker til en konkurrence til jer og savlede over ovenviste drømme-earpiece. Hyggelig brunch hos Diesel og pressedagsarrangement hos Mørch. Min nye bedste ven Nescafé Dolce Gusto, som jeg vist er blevet lidt for glad for (drikker endnu mere kaffe end jeg plejer). Middag på Mother med Acie og Christina. Fødselsdagstamtam for Klarlund på Børsen. ‘Fredagsøl’ og chips med Jonas. Nye flotte Art Deco udgaver af Elisabeth Ardens Eight Hour klassikere. Det bedste high tea arrangement og the-foredrag hos Perchs. Pressedag og fødselsdagsfest hos 9PR. Photoshoot for Meyou og aftenarrangement hos Carré.

Så nåede jeg vist hele vejen rundt. Ellers må I bare spørge :)

Jeg ankom til Eilat sent i går og om lidt står den på møde med vilde delfiner. Spørg lige om jeg glæder mig!? ;)

ENGLISH RECAP: The past couple of weeks in Instagram pictures :)

bloglovin

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. wow, det lyder som om der er fart på :) super fedt! huske at nyde det! selvom det tror jeg nu også du gør, du virker som en ægte livsnyder :)

  1. Dét gør jeg og ja, det er jeg :) Men du har helt ret, man skal af og til lige huske det :)

 2. Hvor er der mange fine stemningsbilleder – og – som altid – spækket med lækre madbilleder. Særligt de mange kager, og burgeren ser gode ud – men som altid er det nu ostebordet der vinder mit hjerte.

  – Anne

 3. Hej søde Emily!

  Jeg har endelig i dag fået købt Jakob Ejersbos Afrika-triologi, efter at have ønsket mig dem længe, efter jeg så du havde skrevet om dem herinde på et tidspunkt. Jeg tænkte, om du kunne tænke dig at lave et indlæg omkring, hvilke bøger man skal ønske sig til jul? :-)
  Jeg har en lang togtur på 4 timer, hver gang jeg skal hjem og besøge min familie i Nordjylland, så det er altid rart, at have noget læsestof med på turen. Dermed vil det jo være ret ideelle julegaveønsker. :-)