all work no play

Huhej hvor har jeg mange indlæg på bedding, men ingen tid at få dem lavet i. Lidt et luksusproblem, I know, men ville bare lige lade jer vide at jeg altså glæder mig til at fortælle jer om de sidste par dages tur til Italien, til at fortælle om David Andersen x Bianco middag i går aftes (hvor ovenviste bille er fra), til at dele burgeropskriften fra Instagram, som mange af jer har efterlyst, til at fortælle flere historier fra Senegal og 117 andre ting. I dag står den dog på Meyou photo shoot til sent i aften, så håber at I kan være tålmodige lidt endnu :) Og mht. overskriften, så er work næsten det samme som play for mig, så det er absolut ikke brok. Kunne bare godt lige bruge 2 ekstra timer i døgnet eller en ekstra dag om ugen ;)

Rigtig god dag allesammen!

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Kender det selv alt for godt – der er aldrig nok timer i døgnet! Godt man så har en uges ferie i Tyrkiet at glæde sig til i næste uge :)

 2. Du er en busy bee Emily, så mange spændende projekter du har gang i:-) glæder mig til at læse med om turen til Italia!!;-)

  Knus Mia

 3. Kender det nu hvor julen er nær ville det være dejligt hvis Julemanden kunne leverer nogle ekstra timer til døgnet ;)

  Og når man er så perfektionistisk som du er med billeder og klargøring af indlæg, så er det bare ikke så lige til at “skyde et indlæg af”.

 4. Vil glæde mig til at høre om og se billeder fra Biancos nye David Andersen kollektion, den er ser SÅ lækker ud :)

  Håber du havde en dejlig dag til photoshoot i går :)

 5. De er SÅ pæne, de stilletter! Åndssvagt lækker detalje med plastic (frygter dog for gigant-vabler pga selvsamme detalje…;-))