help by a click

Ville lige vise jer den første film dygtige Mira og Thilda, som jeg var i Senegal med, har lavet til Sisters for Education-kampagnen, der er et Always/UNESCO-uddannelsesprojekt. Jeg tror ikke der findes en nemmere måde at hjælpe/donere på. Så håber at I alle vil bruge 2 sekunder af jeres dag, på at klikke på donationsbanneret nedenfor :)

Det betyder uendeligt lidt for os, men kan gøre hele forskellen for en pige i Senegal.

Så skal vi ikke sammen sørge for at tallet på banneret nedenunder ender på flere tusinder og ikke bare et par hundreder? Klik og del meget gerne på jeres egen blog eller Facebook :)

(Visited 130 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

    1. Ja, de er så dygtige. De er ved at lave endnu en film fra vores tur, glæder mig sådan til at se den! :)

    1. Hej Mathilde. Prøv at klikke på ‘Sisters for Education’-linket i teksten (det der er lyserødt) eller klik på boksen. Så kommer du til Facebooksiden, hvor du kan læse mere. Under ‘Har du selv en blog’, kan du få et donationsbanner. Fedt at du vil hjælpe!!!