tingeling

Sådan så jeg ud i går. Skal nok vise det ordentligt snarest, men lige om lidt står den på en tur til lægen for at få 3. og sidste HPV-vaccine (husk den nu piger) og så har jeg tusind ærinder og et par møder at ordne i dag, inden turen går til Berlin i morgen (efter en arbejdsdag that is…). God onsdag!!

What I wore yesterday. Today is busy busy, but I’ll try to check in later :)

bloglovin

(Visited 161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hvornår fik du din første vaccine? Snes godt nok det er hurtigt du skal have den 3., jeg fik den 2. I sidste uge og skal først vaccines igen i april. Sygeplejersken sagde at de var begyndt at strække den, fordi langtidseffekten var bedre så.

  1. Fik første i marts og den anden i juni, så det var på høje tide at få den sidste :)

  2. Jeg fik at vide at det skulle være indenfor et halvt år, så det har jeg prøvet at overholde, men er gået en del over :)

 2. Hvor ser du godt ud! Og ja, husk det! – Jeg fik min for en del år siden, efterhånden, da jeg var 15 :) og god og dejlig tur til dig! Jeg har selv lige bestilt en Berlin-jule-getaway lige op til jul :)

 3. Jeg er stadig i tvivl hvorvidt jeg skal lade mig vaccinere.
  Hvilke tanker har I andre gjort Jer omkring dette?
  Jeg fik ét stik for en del år siden, men blev rigtig dårlig efterfølgende. Har aldrig haft det så underligt og dårligt, som dér. Lovede mig selv, at hvis jeg overlevede ville jeg aldrig udsætte mig selv for et igen ;) Jeg snakkede med min læge om det – hun sagde det var fordi jeg hyperventilerede.
  Fuldførte ikke programmet, men nu er jeg begyndt at overveje igen pga. alle de “reklamer” jeg får om gratis vaccination.

  1. Hvordan blev du dårlig? Kan det have været en allergisk reaktion? Det sker i sjældne tilfælde (og kan ske ved alle vacciner), så det skal du tage alvorligt og tale med din læge om.
   Jeg synes det gør lidt ondt/spænder lidt idet man får den og så er armen lidt øm og spændt i et par dage efter og det er så det. Men man kan sagtens reagere forskelligt :)
   Hvis du hyperventilerede fordi du måske var nervøs, så er det selvfølgelig en anden sag. Plejer du at blive nervøs i forbindelse med vacciner/blodprøver eller lignende?