Sisters for Education

Ikke nok med at jeg mødte nogle helt utrolige senegalesiske piger på min tur, så var jeg også så heldig at være afsted med nogle fantastiske skandinaviske piger. Kristina, Mimmi og Mira & Thilda er hhv. den norske, finske og de svenske ambassadører for Always UNESCO projektet Sisters for Education.

En kæmpe tak til alle jer, der allerede har besøgt Sisters for Education Facebooksiden og givet 10 timers undervisning til en pige i Senegal, blot ved et klik. Og en mindst lige så stor tak til alle de bloggere, der har skrevet om projektet!!! Det er så sejt og jeg er så rørt over det store engagement.

Hvis du endnu ikke har støttet, så klik på banneret nedenfor. Vi skal jo helst slå svenskerne ikke? Always donerer lidt over 2 kr. pr. klik. Dvs. at hvis I alle klikker, så kan vi donere over 100.000 kroner!, endnu mere hvis I deler og lader det sprede sig. Så hvad venter I på?? Del endelig med dine veninder på Facebook. Hvis du har en blog, så kan du støtte ved selv at skrive et indlæg om projektet og evt. inkludere et banner magen til det nedenfor. Se mere på Sisters for Education Facebooksiden eller klik på banneret nedenfor :)

(Visited 300 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Undskyld, men jeg bliver altså nød til at sige det!
  For søren da også hvor er du gude smuk! Altså virkelig! HOLD DA OP! Dit smil altså :O..
  Men håber du har en dejlig aften, Emily! :)

 2. Hej Emily.

  Det lader til at dit banner ikke virker helt optimalt. Jeg har netop forsøgt at placere et banner på min blog, men kan ikke få den til at vise den. Kender du måske en løsning? Det er i øvrigt enormt inspirerende, hvad du gør her!

  Ellers tak for en god blog – følger flittigt med!

  xx Sandra

 3. Rigtig fedt projekt, dejligt at se at du benytter bloggen til sådan nogle projekter. Har klikket en masse gange på banneren ;)
  Og så lige et par klik mere

 4. Årh, det er så dejligt at se nogle flere billeder fra det projekt! Jeg synes det er fedt at tænke på hvor meget vi kan udrette når bare vi hjælpes ad :)

 5. Kære Emily,
  Tak fordi du støtter noget så fantastisk! Jeg må sige jeg blev meget berørt da jeg læste dit første indlæg. Det er et projekt med så store muligheder og gode fremtidsudsigter. Way to go!

 6. Jeg synes det er et rigtig projekt og jeg håber det vil være vellykket :-) Jeg synes virkelig det er vigtigt at de lærer at læse og skrive så de kan få uddannelse!! Dog er jeg allerede ved at gå amok over reklamerne der kører på bloggers delight. Det er simpelthen så irriterende, og det gør det faktisk umuligt at læse nogle blogs da teksten ikke altid kommer igen – og jeg har prøvet at opdatere siden mange gange men det hjælper ingenting. Det er altså virkelig øv :-(

  1. Ja, det lyder da meget irriterende! Æv. Det er meningen at baneret skal forsvinde og alt skal blive normalt hvis man blot klikker et tilfældigt sted på siden. Og i øvrigt at man som læser kun skal se det én gang pr. blog. Jeg har ikke selv oplevet problemer, men har hørt at det ikke fungerer optimalt i alle browsere. Håber at det løser sig snarest :)