David Andersen x Bianco

Lækre sko og lækker mad. Så bliver det ikke meget bedre i min optik. David Andersen har i samarbejde med Bianco lavet en kollektion af stilletter og støvletter helt i sort, pånær et par i sølv, og i materialer som læder (også flettet, så pænt), lak og ponyhår. I den anledning havde David og Bianco inviteret på middag på Cofoco i Abel Cathrines Gade, så vi over lækker mad og vin kunne høre mere om skoene og se og prøve dem.

De meget outrerede støvler er nok ikke lige mig, men stilletten i sølv og dens søster i lak og ponyhår må til gengæld meget gerne flytte hjem til mig. Både fordi de er så kønne, men i særdeleshed også fordi de var rigtig behagelige at have på.

David Andersen x Bianco landede i butikkerne i torsdags. Se hele kollektionen og læs mere her.

ENGLISH RECAP: Danish designer David Andersen has made a collection of shoes in collaboration with Bianco. Tuesday a small group was invited for dinner and a closer look of the collection which hit the stores thursday.

bloglovin

(Visited 416 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Uha, fine sko – men er nok mest til maden, det ser mega lækkert ud – jeg kommer vist aldrig til at blive stilet-typen, er simpelthen for stor fan af komfort, og er derudover motoriksvag som ind i helved (;

    – Anne