på jagt efter de gode råvarer

I starten af denne uge havde jeg et par fuldt pakke døgn i Italien sammen med restauratørerne og køkkencheferne bag Gorm’s i Nyhavn, Magstræde og Torvehallerne, samt Il Senso, La Vecchia Enoteca og Skotterup, der var på jagt efter nye og gode råvarer til deres restauranter. Således blev de to dage spenderet med at besøge vingårde, osteproducenter og restauranter og drikke virkelig mange bobler og spise virkelig meget ost. Og grine virkelig meget med verdens nok sødeste og sjoveste kokke.

Jeg glæder mig uhørt meget til at gæste Gorm’s snarest og se hvilke af de nyfundne italienske skatte, der når til Nyhavn 14 (eller en af de andre restauranter) og ikke mindst hvordan de kommer til at indgå i menuen.

Læs mit indlæg om Gorm’s i Magstræde her.

ENGLISH RECAP: At the beginning of this week I had a hectic, fun and very brief trip to Italy with the lovely team behind Gorm’s restaurants. If you’re in Copenhagen and are looking for great pizza please stop by Gorm’s in Nyhavn 14 or Magstræde 16.

bloglovin

(Visited 274 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Skal nok lige høre drengene om navnene… Det står nærmest som en lang ostetåge (på den gode måde) for mig ;)

 1. Sikke nogle hyggelige stemningsbilleder, og er du gal, hvor ser der ud til at være meget lækker mad! Ost, særligt brie, går man aldrig galt i byen med<3

  – Anne

 2. Jeg knuselsker Il Senso, det er min ultimative favoritrestaurant. Og så skal du edderbankeme have tak for at smide et billede ud af Christian Madsen iført hårnet! Hahaha! :D

  1. Hahaha… kender du ham? Har stadig selv Il Senso til gode, men glæder mig til at prøve den :)

 3. hej :) kan godt lide at læse din blog, men ville bare lige skrive at jeg synes der er alt for mange billeder i nogle af dine indlæg, jeg sidder ihvertfald til sidst og ikke gider se mere og ender så med at gå ud af indlægget fordi det er for kedeligt… det var bare lidt kritik, men udover det elsker jeg din blog :D

  1. Haha… helt ok :) Det kommer nok ikke til at ændre sig. Er lidt ‘min ting’ og noget som mange netop skriver at de er glade for :) Men heldigvis kan man jo scrolle hurtigt over dem, hvis man ikke kan lide dem ;)

 4. Sikke en mulighed, det ser virkelig spændende ud! Tænk sig alt det gode mad… Men det er tarveligt kun at vise billeder af de andre med hårnet ;)

  1. Ej, det har jeg da heller ikke kun gjort har jeg? ;) Der er vist heldigvis flest uden :)