next stop: Israel

Jeg har lige – endnu engang – pakket min kuffert og kom i den forbindelse i tanker om, at jeg fuldstændig har glemt at fortælle jer, at jeg skal til Israel i morgen. Sådan kan det gå, når man har lidt for travlt. Skal afsted på pressetur med en håndfuld svenskere og en nordmand og glæder mig til at opleve det lille land. Jeg har planlagt et par indlæg til i morgen, hvor jeg har rejsedag, men på mandag skrives vi fra Eilat, hvor vi skal være de første par dage, inden turen går mod Jerusalem og Tel Aviv.

ENGLISH RECAP: Just realized that I completely forgot to let you know that I’m going to Israel tomorrow morning. See you in Eilat :)

bloglovin

(Visited 290 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Ej, hvor er jeg misundelig :) Er lige præcis kommet hjem dernede fra for en uge siden. Gad godt derned igen :) Ha’ en god tur :)

  2. Ej, prøv lige at være verdenskvinde-agtig: “Jeg tager forresten til Israel i morgen, har jeg glemt at nævne det??” Baaaah! ;)

  3. TEL AVIV :O

    Jeg elsker den by. Den er blevet så moderne og trendy, Østens svar på Rio de Janeiro med den flotte strand i bycentrum. Glæd dig, den by er for lækker!

  4. Jeg har boet i Israel i knapt 6 mdr – der er virkelig skønt!!! Vil meget gerne tilbage dertil en dag – husk badetøjet ;-)

  5. Hvis du får tid til at snorkle når du er i EIlat skal du gå efter princess beach, det er det bedste sted med de smukkeste koraler og fisk :)